Υπογράφηκε, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, συμφωνία για την ανακύκλωση ρούχων, παπουτσιών, τσαντών και άλλων συναφών ειδών, μεταξύ του Δημάρχου Δέλτα, Ευθύμιου Φωτόπουλου, και του εκπροσώπου της εταιρίας «EASTWESTGREECE Ι.Κ.Ε.», Kan Kursun, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Δ. Καμανά και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η εναπόθεση των ειδών από τους πολίτες θα γίνεται σε κάδους ειδικών προδιαγραφών για τη συλλογή των μεταχειρισμένων ρούχων, οι οποίοι θα παραδοθούν από την εταιρία τον Φεβρουάριο 2019, οπότε και θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανακύκλωσης.

Με τη συμφωνία που υπογράφηκε, η «EASTWEST», αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη διαχείριση των μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης και λοιπών υφασμάτινων υλικών. Ειδικότερα τη συλλογή των υλικών, με μέσα της εταιρίας, την επιστροφή κάποιας ποσότητας ρούχων που δύνανται να επαναχρησιμοποιηθούν (σε καλή κατάσταση και καθαρά) στην Τράπεζα Ενδυμάτων του Δήμου, αλλά και την προώθηση των μη επαναχρησιμοποιήσιμων υλικών προς ανακύκλωση.

Πηγή: thessdotay.gr