Ένα μπαρ που από το 1990 μας εκπλήσσει κάθε χρονιά με τη Χριστουγεννιάτική του διακόσμηση, φρόντισε και φέτος να μας βάλει στο mood των γιορτών από την πρώτη στιγμή που θα ανέβουμε τη σκάλα του γνωστού διατηρητέου κτιρίου της Ικτίνου.

 

Το Διατηρητέο, λοιπόν, ξανά και μας συστήνει το Magic Christmas concept του. Σε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο σπίτι που μπαίνοντας μέσα σε κάνει να νιώθεις και πάλι παιδί.

Αν έπινε ο Αη Βασίλης καφέ στη Θεσσαλονίκη, εδώ θα ερχόνταν. Με τις σοκολάτες και τους καφέδες να αχνίζουν στα τραπέζια, τα σπιτικά γλυκά να ποζάρουν λαχταριστά στις γυάλες και την τζαζ στα ηχεία, είναι μια από τις πιο ατμοσφαιρικές προτάσεις για έξοδο την περίοδο των γιορτών.

Ένας ουρανός με αστέρια πάνω από το κεφάλι σου, δεκάδες πολύχρωμες τρέσες, μαγικά κουτιά, μικρές γυάλινες μπάλες που τις κουνάς και χιονίζει, χριστουγεννιάτικα ελαφάκια σε όλες τις εκδοχές και φυσικά μελωδίες υπέροχες που λειτουργούν σαν soundtrack!

Εδώ είναι Μagic Christmas όλες τις ώρες

Σε περιμένει από τις 9 το πρωί για καφεδάκι με μία μαγική ατμόσφαιρα που θα σου χαρίσει πολλά χαμόγελα. Το βραδάκι, σας προτείνουμε να ανεβείτε στον 1ο όροφο για cocktails, κρασιά αλλά και ποτό με την παρέα σας γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχει να μας παρουσιάσει η πόλη αυτή τη στιγμή.

 

 

Ανοιχτά από τις 09:00

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση
Ικτίνου 12 (1ος όροφος)