Τα τελευταία χρόνια ακούμε πολλά για τη Μεσογειακή Διατροφή και για το πόσο καλό κάνει στην υγεία του οργανισμού μας. Εντούτοις, πολλοί από εμάς εξακολουθούμε να κάνουμε σοβαρά λάθη στη διατροφή μας, με αποτέλεσμα να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας, λαμβάνοντας περιττές θερμίδες.

Η Διαιτολόγος Αντίνου Μαρία θα σας προσφέρει τις χρήσιμες συμβουλές της, για να βρείτε μαζί βήμα –βήμα και με τη βοήθεια φυσικά της τεχνολογίας το κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα που ταιριάζει σε εσάς και στις ανάγκες του οργανισμού σας.

Σημαντικές σπουδές και πολυετής εμπειρία

Η Μαρία Αντίνου γεννήθηκε στην Γερμανία. Είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος Διατροφολόγος από το 1996, με Μεταπτυχιακές Σπουδές και Εξειδίκευση στη Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity), όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία, από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας – NCFED.

Από το 1996 έως το 2008 εργάστηκε ως διαιτολόγος στον ιδιωτικό τομέα και καθηγήτρια σε Ιδιωτικό ΙΕΚ, διδάσκοντας μαθήματα διατροφής. Από το 2008 διατηρεί Διαιτολογικό Γραφείο στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από το διάστημα 2009 έως το 2013 δίδασκε στις Επαγγελματικές Σχόλες του Ο.Α.Ε.Δ στο τμήμα της Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής. Ήταν μέλος στο Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών & Ερευνών και της Ομάδας «Διατροφή και …άλλα» και είναι μέλος της ομάδας diatrofi.gr. Ταυτόχρονα, προσφέρει συνδυαστικά  συνεδρίες life coaching, στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσής της στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Τέλος, αρθρογραφεί σε ποικίλα περιοδικά και εφημερίδες, άλλα και σε site, «Διατροφή και… άλλα», «Cook Illustration», με θέματα διατροφής.

Υπηρεσίες που προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα

Στο Διαιτολογικό κέντρο της Μαρία Αντίνου παρέχονται εξατομικευμένα διαιτολόγια, λαμβάνοντας υπόψη το ιατρικό ιστορικό, τις διατροφικές ανάγκες και τις γευστικές σας προτιμήσεις. Συγκεκριμένα παρέχονται:

  • Ειδικά προγράμματα για παθολογικές καταστάσεις
  • Εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής για απώλεια βάρους
  • Προγράμματα για άτομα με διατροφικές διαταραχές
  • Διατροφική υποστήριξη σε εγκύους και θηλάζουσες
  • Διατροφική υποστήριξη σε παιδιά και εφήβους
  • Διατροφική υποστήριξη για αύξηση σωματικού βάρους
  • Ανάλυση σύστασης σώματος και σωματομετρήσεις
  • Διαιτολογική Υποστήριξη Εξ’ αποστάσεως

Χρήσιμες συμβουλές στη σελίδα του Facebook

Στη σελίδα Διαιτολογικό Κέντρο Αντίνου Μαρία θα βρείτε ιδέες και συνταγές για υγιεινά και χορταστικά γεύματα, νέα από τον χώρο της διατροφής, διατροφικές τάσεις και πολλά ακόμα σημαντικά πράγματα. Κλείστε το ραντεβού σας τώρα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Γνωρίστε τη Διαιτολόγο Αντίνου Μαρία από κοντά και μαζί θα κάνετε τις επιθυμίες σας και  τους στόχους σας πραγματικότητα!

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Τσιμισκή 92