Τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκά στη Θεσσαλονίκη έχουν τον δικό τους κόσμο. Έναν κόσμο που μας κερδίζει μέσα από την παράδοση και που κάθε φορά μας εκπλήσσει με τις δημιουργίες και τις γεύσεις του. Όταν περνάμε μπροστά από έναν φούρνο, ένα ζαχαροπλαστείο ή ένα εργαστήρι αρτοσκευασμάτων στους δρόμους της πόλης, η επιθυμία να μπούμε και να απολαύσουμε ξεχωριστά προϊόντα είναι πάντα εκεί. Και βάζουμε τη μυρωδιά τους στη ζωή μας μέσα από την κάθε ημέρα. Στις χαρούμενες στιγμές μας, στις γιορτές, όταν θέλουμε απλά να γλυκαθούμε ή να παραδοθούμε στους πειρασμούς που θα φτιάξουν τη διάθεση μας, τα κορυφαία Backery & Pastry shops μας συντροφεύουν. Με επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες τους και κρατάνε τον πήχη ψηλά στη Θεσσαλονίκη. Οι λιχουδιές του άρτου και του γλυκού απλώθηκαν μπροστά μας και εσείς ξεχωρίσατε τις αγαπημένες σας. 

Τις δοκιμάσατε και ψηφίσατε το αγαπημένο σας Bakery & Pastry Shop για το 2019

Μέσα από μία ψηφοφορία που διήρκεσε 2 εβδομάδες (15/10/2019 μέχρι και 28/10/2019), περίπου 1.300 αναγνώστες του biscotto thessaloniki πήρατε μέρος και διαμορφώσατε το αποτέλεσμα.

Προτείναμε, ψηφίσατε, αντιπροτείνατε και τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Bakery & Patry Shop 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Καλύτερο Bakery & Pastry Shop για το 2019, το Il Panino 

Ο νικητής που ξεχώρισε από τις ψήφους σας, βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης και ικανοποιεί απόλυτα την επιθυμία μας για γλυκό. Ο λόγος για το Il Panino. Εδώ θα βρείτε γλυκές αμαρτίες αλλά και ποικιλία από αλμυρές λιχουδιές. Το Il Panino σάς καλεί από πολύ πρωί σε έναν χορό αρωμάτων που αναδύονται από τον καλοψημένο καφέ και τις μοναδικές αλμυρές γεύσεις που έρχονται απευθείας από τον φούρνο τους, που βρίσκεται μέσα στον χώρο ενώ όλα όσα σας προσφέρουν είναι χειροποίητα και αυτό θα το καταλάβετε από την πρώτη μπουκιά.

Η δεκάδα με τα καλύτερα

1. Il Panino

2.  Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης 

3. Yummy Bakery 

4. Εμμανουήλ Μπεζές 

5. Cookie Man 

6. Κούκος Τυροπιτάκι 

7. Ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου 

8. Plaisir Cafe-Patisserie (Τριανδρία) 

9. Avverto

10. Stratis Γλυκισματοποιείον 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Η κλήρωση έγινε με το random.org

Ο πρώτος τυχερός που κερδίζει τις καθημερινές της αγορές από το BakeryPastryShop που επέλεξε για ένα μήνα

Ο νικητής είναι ο: Ζαχαριάδης Ζαχαρίας

5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα αποκτήσουν δωρεάν την biscotto members card για να «βγαίνουν» κερδισμένοι 1 ολόκληρο χρόνο

Οι νικητές είναι οι:
Χριστίνα Μπαντή
Σαμαρά Αναστασία
Κουμαλάτσιου Θεοπούλα
Καϊοπούλου Παναγιώτα
Σταύρος Χατζηβλάσιος

Οι 5 ΤΥΧΕΡΟΙ που θα συμμετάσχουν με προσκλήσεις στο συνολικό event βράβευσης των καλύτερων προτάσεων και επιλογών στη Θεσσαλονίκη για το 2019 είναι οι: 

Οι νικητές είναι οι:
Σωτηρία Σταμπουλή
Μιμηκοπουλου Κατερίνα
Χρήστος Σιμελίδης
Γκουζος Ιωάννης
Σφαμπα Κατερίνα