Η COSMOTE πιστεύει σε έναν κόσμο, όπου όλες οι επιχειρήσεις θα μπορούν να αναπτύσσονται, αξιοποιώντας τα οφέλη της τεχνολογίας. Έτσι, μέσω της πρωτοβουλίας #GrowYourBusiness, βρίσκεται δίπλα στις επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, με ιδέες και λύσεις για να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους και να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις της αγοράς.

Λάρισα είναι ο επόμενος προορισμός -ο τέταρτος κατά σειρά- του #GrowYourBusiness – Meet Τhe Experts, του κύκλου δωρεάν ημερίδων που διοργανώνει η COSMOTE για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, σε όλη την Ελλάδα.

Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει αγκαλιάσει τη δράση της COSMOTE, όπως καταδεικνύει η μεγάλη ανταπόκριση που είχαν οι τρεις προηγούμενες ημερίδες #GrowYourBusiness – Meet The Experts σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης, όπου συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 1.000 επαγγελματίες από τους κλάδους του εμπορίου, των τροφίμων/ποτών, της λιανικής πώλησης, του τουρισμού κ.ά.

Έλα στην Ημερίδα της COSMOTE και εμπνεύσου από τους experts! Άνθρωποι,που έχουν πετύχει στον επιχειρηματικό κόσμο και παίζουν τα ψηφιακά μέσα στα δάχτυλα, θα σε συμβουλέψουν σχετικά με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας και τις πρακτικές που μπορούν να «απογειώσουν» την εμπειρία, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η Ημερίδα #GrowYourBusinessMeet The Experts αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για κάθε επιχειρηματία να εμπνευστεί από καινοτόμες ιδέες και να κάνει το επόμενο βήμα για την επιχείρησή του. Δήλωσε τώρα, ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο www.growyourbusiness.gr και γνώρισε από κοντά τους Experts στη Λάρισα, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Larissa Imperial!