Η ιστορία του «Dark» διαδραματίζεται στην βιομηχανική πόλη του Βίντεν, όπου το πυρηνικό εργοστάσιο που έδινε δουλειά στο μεγαλύτερο μέρος του ντόπιου πληθυσμού ετοιμάζεται να κλείσει. Κι αν αυτό είναι με διαφορά το πιο σημαντικό γεγονός που συνέβη στην ήρεμη γερμανική πόλη.

Τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που ένα έφηβο αγόρι θα εξαφανιστεί και η αναζήτηση του θα ξεθάψει μια σειρά από σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν και το παρόν της πόλης και θα φέρει στο φως μια σειρά από παράδοξα περιστατικά που μοιάζουν με κάποιο παράξενο τρόπο να συνδέονται.

Κι αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, κάποιος κάποτε θα πρέπει να απαντήσει για το ποιος είναι ο λόγος που τα φώτα της πόλης τρεμοσβήνουν κατά περίοδούς και τι ακριβώς είναι αυτοί οι αδιευκρίνιστοι ήχοι που συχνά ακούγονται από το δάσος.

Κι αν όλα αυτά μοιάζουν με τα βασικά συστατικά μιας σειράς τρόμου, ίσως το γεγονός ότι η σειρά ξεκινά με μια φράση του Αλμπερτ Αϊνστάιν για το πως ο διαχωρισμός του χρόνου σε παρελθόν παρόν και μέλλον, είναι απλά μια επίμονη παραίσθηση, να μας υποψιάζει για το πως το «Dark» δοκιμάζει να χτίσει ένα πολύ πιο ενδιαφέρον και φιλόδοξο παζλ.

Δείτε το τρέιλερ.

Πηγή: http://flix.gr