«Το μεγαλύτερο εργαστήριο σοκολάτας είναι το μικρότερο εργαστήριο σοκολάτας».

Η cocoowa, είναι μια καθαρά χειροποίητη σοκολάτα. Είναι το απόσταγμα από τις πολλές αποδράσεις και τις γευστικές μνήμες, που είχα σαν φωτογράφος ταξιδιωτικών περιοδικών για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος, που δεν υπακούει απαραίτητα στους κανόνες της ζαχαροπλαστικής, αλλά ακολουθεί πιστά τις ανησυχίες του ουρανίσκου. Την χαρακτηρίζει η πρωτοποριακή καινοτομία στο packaging, η έμπνευση στα υλικά, η σαφήνεια στη γεύση και κυρίως η καθαρότητα της από συντηρητικά.

Η γευστική πυραμίδα της cocoowa εξυψώνει, με την πλοκή της σύνθεσής της, το ανθρώπινο πάθος για απόλαυση. Η σοκολάτα μας, ακολουθεί μια τελετουργία στην πορεία της, προκειμένου να καταφέρει τη σύνδεση του πλέγματος μεταξύ της υγιεινής και της γευστικής σου απόλαυσης.

Που θα τη βρεις:
One Sweet Day
Ολύμπου 57, Κέντρο, 2310 251010

 

Συμμετοχή στο 1st Greek Deli Festival !
*Τις σοκολάτες του One Sweet Day, θα έχετε τη δυνατότητα να τις δοκιμάσετε και στο 1st Greek Deli Festival στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 μέχρι και τις 22:00, στον εξωτερικό χώρο του πολυχώρου biscotto coffee+ στην πλατεία του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos. Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ