Το Coco nail boutique στεγάζεται στην Τσιμισκή 38 στη Θεσσαλονίκη, σε έναν άρτια διακοσμημένο χώρο που τον εκφράζει το στιλ και η κομψότητα. Βασικός στόχος της έμπειρης και καταρτισμένης ομάδας του είναι να προσφέρει στην κάθε γυναίκα στιγμές χαλάρωσης και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Και αυτόν τον στόχο, από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του, τον πετυχαίνει.

Οι υπηρεσίες που απολαμβάνετε

Στο Coco nail boutique θα βρείτε τα τελευταία trends χρωμάτων, αλλά και τις τελευταίες τεχνικές που κυκλοφορούν σε προϊόντα περιποίησης άκρων. Συγκεκριμένα, εδώ απολαμβάνετε τις εξής υπηρεσίες:

  • Μανικιούρ
  • Πεντικιούρ
  • Αποτριχώσεις

Ακόμα, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε άριστης ποιότητας προϊόντα για το σώμα και τα άκρα σας, για να πετυχαίνετε το τέλεια αποτέλεσμα και από το σπίτι, αλλά και διάφορα είδη δώρου. Επίσης, μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τις super μόνιμες προσφορές που τρέχουν σε όλες τους τις υπηρεσίες.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στα χέρια τους και εκείνοι θα φροντίσουν να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς που θα σας μείνει αξέχαστη.

Προτεραιότητα η ασφάλειά σας

Η λειτουργία του Coco nail boutique προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, υπάρχει ισχυρή σύσταση να μην συνοδεύεστε από άλλα άτομα, κρατάτε τις αποστάσεις ασφαλείας, το προσωπικό σάς εξυπηρετεί με μάσκα και γάντια, χώρος και εργαλεία απολυμαίνονται συνεχώς και τέλος, στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Τσιμισκή 38 (Έναντι Πλατείας Odeon)

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 10:00-16:00