Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Χ.Α.Ν.Θ. θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, κατά τις ώρες: 10:00 – 18:00, στην αίθουσα Δράσης στο κεντρικό κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ.

Μια χαρούμενη γιορτή πλημμυρισμένη με χρώμα, γεύση, άρωμα, ήχους και διάθεση Χριστουγέννων θα είναι το φετινό της Bazaar της Χ.Α.Ν.Θ.!
Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών Χ.Α.Ν.Θ. για να βρουν περισσότερα παιδιά ό,τι ευχήθηκαν να έχουν…

Σπιτικά χειροποίητα εδέσματα όπως μαρμελάδες και λικέρ, πίτες και γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικές δημιουργίες, αλλά και χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έφτιαξαν τα παιδιά του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου, χειροποίητα σαπούνια και κεριά, κοσμήματα και γούρια από εθελοντές της Χ.Α.Ν.Θ., βιβλία, κ.ά., όλα μοναδικές προτάσεις για προσιτές αγορές, θα προσφέρονται εκείνη την ημέρα στους πάγκους του Bazaar.

Οι επισκέπτες στηρίζοντας με τις αγορές τους το Ταμείο υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ. μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο με το νέο Renault Kadjar στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Το Bazzar διοργανώνεται με την εθελοντική συμμετοχή των μελών, των εθελοντών, των συνεργατών και των εργαζομένων της Χ.Α.Ν.Θ. στο αλληλέγγυο πνεύμα της Οργάνωσης.

INFO : Ταμείο Υποτροφιών Χ.Α.Ν.Θ.

Από τον Οκτώβριο 2015 μέχρι και το Νοέμβριο 2016 η Χ.Α.Ν.Θ πρόσφερε 97 υποτροφίες για συμμετοχή στα προγράμματά της, συνολικού κόστους 39.500€, σε παιδιά από μονογονεϊκές οικογένειες και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Ειδικότερα στα προγράμματα Αθλητισμού και Δημιουργικής Απασχόλησης συμμετείχαν συνολικά 60 παιδιά και στις Κατασκηνώσεις μας δόθηκαν 37 υποτροφίες. Τα παιδιά προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες με οικονομικά προβλήματα και ευπαθείς οικονομικά οικογένειες από τις τοπικές κοινωνίες και από κοινωνικούς φορείς όπως ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, AΡΣΙΣ, ΜΕΛΛΙΣΑ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΌ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΜΟΝΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΧΕΠΑ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ., ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Γίνε και εσύ υποστηρικτής της παραπάνω δράσης!

Ακόμα και με 1€ νιώθεις την αξία της προσφοράς και ανακαλύπτεις ότι μπορούν να γίνουν πολλά…

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα εξής τηλέφωνα & email:
2316001000 εσωτ.: 0884, 0886, 0894 & [email protected][email protected]

Θέματα