Ο αγαπημένος Θεσσαλονικιός παρουσιαστής, Χρήστος Ανθόπουλος, ασυγχώρητα αδιάκριτος, επιρρεπής στις παραγωγάρες, ο άνθρωπος που δε χάνει το κέφι του και καταφέρνει να βγάζει πάντα τον χαλαρότερο εαυτό των καλεσμένων του, επέστρεψε με ένα νέο καραντινο-πρότζεκτ στο κανάλι του στο Youtube!

Αγαπημένα πρόσωπα της καλλιτεχνικής, πολιτικής, κοινωνικής μας ζωής, δέχονται βιντεοκλήση από τον Χρήστο, εξομολογούνται, ανταποκρίνονται σε challenges και γενικά μας δίνουν την ευκαιρία να τους απολαύσουμε με χαμόγελο στις δύσκολες ώρες που περνάμε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Ανθόπουλος δήλωσε στο facebook του στις 2/4:

«Μένοντας στο σπίτι τόσες μέρες σκεφτόμουν πως θα γινόταν να αλλάξω παραστάσεις… έτσι αποφάσισα να «μπω» στα σπίτια άλλων & να δημιουργήσω κάποια βιντεάκια για να περνάμε καλά και να παίρνουμε ιδέες παρέα… 😎🧘🏻‍♂️🤹🏼‍♂️
Τα βιντεάκια αυτά υπό τη μορφή εκπομπής με την ονομασία «Μπαίνουμεεεεε Σπίτι» θα γίνονται μέσω βιντεοκλήσης και θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη & Παρασκευή στις 17:00 & κάθε Κυριακή στις 12:00 στο κανάλι μου στο Youtube ➡️ www.youtube.com/ChristosAnthopoulos ! 🤠🎬 🎙»

Η συνέχεια είναι απολαυστική:

Επεισόδιο 1: Μπαίνουμεεεεε Σπίτι του Δ.Μακαλιά & της Α.Ψυχράμη | Christos Anthopoulos

Αν θέλετε να πάρετε μέρος στο challenge που έβαλαν η Αντιγόνη και ο Δημήτρης στους Θεσσαλονικείς πηγαίνετε στο 25:00. Αφορά το αιώνιο δίλημμα Αθήνα VS Θεσσαλονίκη.

Επεισόδιο 2: Μπαίνουμεεεεε Σπίτι του Λάμπρου Φισφή | Christos Anthopoulos

Επεισόδιο 3: Μπαίνουμεεεεε Σπίτι του Ζήση Ρούμπου | Christos Anthopoulos

Επεισόδιο 4: Μπαίνουμεεεεε Σπίτι του Μελέτη Ηλία | Christos Anthopoulos

Επεισόδιο 5: Μπαίνουμεεεεε Σπίτι της Ελένης Βαΐτσου | Christos Anthopoulos

Μπαίνουμεεεεε Σπίτι του Δημήτρη Ιτούδη | GIVEAWAY | Christos Anthopoulos

Πάρτε μέρος στον Supeeeeer ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ από τον Δημήτρη Ιτούδη (στο 42:28 ), βάλτε καλάθι στο σπίτι  σας και κερδίστε ένα κινητό.  Όροι διαγωνισμού

Μη χάσετε στιγμή από τις επόμενες εκπομπές του που θα συζητηθούν.
Stay connected: