Πώς θα σου φαινόταν αν είχες την ευκαιρία να ανακαλύψεις έναν κόσμο που δεν είχες γνωρίσει μέχρι τώρα σε όλο του το μεγαλείο – τον κόσμο του blended Scotch whisky; Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να δημιουργήσεις το δικό σου blended Scotch whisky, συνδυάζοντας ορισμένα από τα καλύτερα malt & grain whiskies της Σκωτίας; Πώς θα σου φαινόταν αν είχες τη δυνατότητα να δοκιμάσεις όλη τη γκάμα ενός από τα πιο σημαντικά Scotch whisky του κόσμου, του θρυλικού Chivas Regal;

Τώρα μπορείς να το κάνεις. Το Chivas – The Blend καλεί τους φίλους του whisky να γίνουν Master Blenders για ένα βράδυ, σε ένα event που…τα έχει όλα!

Δοκίμασε, μυήσου στα μυστικά του Scotch whisky και…δημιούργησε!

Η μεγάλη οικογένεια του Chivas Regal έρχεται στη Θεσσαλονίκη, και παρουσιάζεται μπροστά σου με όλα της τα μέλη. Chivas Regal 12 Ετών, Chivas Regal Extra, Chivas Regal 18 Ετών: το καθένα με το δικό του, πλούσιο, ξεχωριστό χαρακτήρα. Αλλά και το πολυτελές Chivas Regal Ultis, το πρώτο blended malt Scotch whisky του Oίκου Chivas. Θα είναι όλα διαθέσιμα για δοκιμή!

Αλλά από τι αποτελείται ένα blended Scotch whisky; Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στο grain whisky και στα διαφορετικά malt whiskies; Θα δοκιμάσεις 1 grain και 4 malts, και θα κληθείς να τα αναμίξεις με μαεστρία. Αποτύπωσε στη γεύση του μείγματος το ύφος και τον χαρακτήρα σου. Κάθε συστατικό, είναι ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου. Κάθε γεύση που προσθέτεις στο blend σου είναι μια άλλη πτυχή της προσωπικότητας σου. Έτσι, θα πάρεις μαζί σου φεύγοντας ένα whisky που θα μπορείς να αποκαλείς…το δικό σου!

Δοκίμασε τις δημιουργίες των αγαπημένων bartenders της πόλης

Οι bartenders των πιο αναγνωρισμένων bars της πόλης, θα είναι επίσης εκεί: με ιδιαίτερα, ειδικά φτιαγμένα για την περίσταση Chivas drinks και cocktails! Στις 5 Δεκεμβρίου, πίσω από τo bar θα βρίσκονται οι bartenders του ΟΛΥΜΠΙΟΝ, ενώ στις 6 Δεκεμβρίου αναλαμβάνει η ομάδα του Vogatsikou 3.

Και έτσι έμαθες και τις ημερομηνίες που πρέπει να «κλειδώσεις» στην ατζέντα σου. Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου λοιπόν, στο Block 33, η μεγαλύτερη γιορτή για το whisky έρχεται στη Θεσσαλονίκη. Φέρε ξανά στο μυαλό σου τις στιγμές της ζωής σου που έχεις συνοδεύσει με ένα Chivas Regal, και θα το καταλάβεις: η απόλυτη εμπειρία για κάθε εραστή του καλού whisky, έχει έρθει.

Εξασφάλισε το εισιτήριο σου εδώ.

Πληροφορίες:
5 και 6 Δεκεμβρίου
Ώρα: 20.00
Μέρος: BLOCK 33 (26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη)