Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Αριστοτέλους βρίσκεται από τον Νοέμβριο του 2014 το κέντρο αισθητικής Charites beauty & spa, ένας καλαίσθητος χώρος που συνδυάζει άψογα το μοντέρνο με το νεοκλασικό στυλ και προσφέρει εξειδικευμένες θεραπείες υψηλής ποιότητας. Το όνομά του εμπνευσμένο από τις Χάριτες, τις αρχαιοελληνικές θεότητες που συμβόλιζαν την ομορφιά, τη γοητεία και την ανθρώπινη δημιουργικότητα.

Σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον, το καταρτισμένο προσωπικό του είναι εκεί να σας ακούσει και να διαγνώσει με ακρίβεια τις πραγματικές σας ανάγκες, ώστε να προσφέρει και ουσιαστικές λύσεις.

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

Ανακαλύψτε τις εξειδικευμένες θεραπείες που προσφέρουν στο Charites beauty & spa και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους, για αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν και θα σας ενθουσιάσουν. Συγκεκριμένα προσφέρουν:

  • Θεραπείες προσώπου
  • Θεραπείες σώματος
  • Θεραπείες massage & spa (το massage σώματος με αρωματοθεραπεία απευθύνεται μόνο σε γυναίκες)
  • Αποτριχώσεις

Στο συγκεκριμένο κέντρο αισθητικής, οι θεραπείες γίνονται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Και για επαγγελματικά αποτελέσματα με διάρκεια και στο σπίτι, μπορείτε να αγοράσετε από τον χώρο τους προϊόντα για πρόσωπο και σώμα στις πιο προσιτές τιμές.

Μη ξεχάσετε να τους ακολουθείτε στη σελίδα τους στο Facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσφορές που ανακοινώνουν σε όλη τη διάρκεια του έτους. Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές βαθιάς χαλάρωσης και ηρεμίας, στιγμές ομορφιάς και ευεξίας, που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αριστοτέλους 4

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-19:00

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή  • Δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων (στην ίδια παρέα) που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ανάλογες παροχές. Ισχύει η επίδειξη μίας κάρτας.

    *Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310242243.