Το φημισμένο, σε όλη την Ελλάδα, πανηγύρι του Αγίου Μάμαντος επέστρεψε μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω των περιορισμών του covid. Η μεγαλύτερη εμποροπανήγυρη της Βορείου Ελλάδας, κάθε χρόνο, τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σφύζει από κόσμο, καθώς χιλιάδες είναι αυτοί που σπεύδουν να την επισκεφθούν.

Γράφει η Χριστίνα Μισιρλή 

Το γνωστό πανηγύρι ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν στηθεί περισσότεροι από 550 πάγκοι με μικροεμπόρους από όλη την Ελλάδα.

Η εμποροπανήγυρη Άγιος Μάμας κρατάει εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει ιδιαίτερα μεγάλη φήμη ακόμα και σε κατοίκους του εξωτερικού.

Χθες, πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας, ενώ σήμερα 2 Σεπτεμβρίου που γιορτάζει ο ναός του Αγίου Μάμαντος θα γίνει και η λειτουργία.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του biscotto.gr, η πρόσέλκυση του κόσμου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Στους πάγκους θα βρείτε τα πάντα, από ρούχα, χαλιά και σεντόνια μέχρι vintage αντικείμενα και χειροποίητα κοσμήματα.

Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε και το φαγητό σας με ψητά της ώρας, ενώ λειτουργεί και λούνα παρκ για τα παιδιά.