Θαμώνες του Θερμαϊκού και οι δύο γνωρίστηκαν εκεί πριν χρόνια όταν ο Didis έπαιζε μουσική και ο Cayetano ερχόταν να πάρει λίγο αέρα τις ώρες που αποχωριζόταν το στούντιο του την εποχή που έγραφε το πρώτο του προσωπικό album.’Αρχισαν να κάνουν παρέα και να βρίσκονται συχνά στο σπίτι του Didi για να ακούσουν κάποιο καινούργιο δίσκο ή στο studio του Cayetano να του βάλει να ακούσει της νέες του ιδέες και τα κομμάτια που έγραφε.

Ο Cayetano αφιέρωσε αμέτρητες ώρες στο studio του και κατάφερε και έγινε ένας καταξιωμένος μουσικός παραγωγός με μεγάλο σεβασμό στην χώρα του αλλά και στο εξωτερικό, κυκλοφόρησε 5 προσωπικά άλμπουμ και τα κομμάτια του έχουν μπει σε αρκετές συλλογές.’Εχει κάνει live και dj set σε πολλές χώρες του πλανήτη και συνεχίζει να μας εκπλήσει. Του αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια και ειδικά όταν τα συνδυάζει με την δουλεία του.Το τελευταίο ενάμιση χρόνο έλειπε αρκετούς μήνες στην Κίνα και μετά στις Μαλδίβες. Τι μαγείρευε εκεί θα το μάθουμε στο μέλλον.

Ο Didis μεγαλωμένος στην Discoteque του πατέρα του με ερεθίσματα από disco-soul-funk από μικρός είχε την ευκαιρία να μελετήσει την δεκαετία ΄70 & ΄80 και να μιξάρει τους δίσκους της discoteque,μέχρι που ήρθε και η house στα αυτιά του στις αρχές του ’90.’Αρχισε να οργανώνει συναυλίες και διάφορα party με dj’s από το εξωτερικό.Μέλος της Timewarp music όπου κυκλοφόρισε και μια συλλογή.Η αγάπη του είναι να ψάχνει και να αγοράζει δίσκους να παίζει μουσική από την δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα.

Την Κυριακή μετά από τόσα χρόνια θα βρεθούνε οι δύο φίλοι για ένα ‘’Music Marathon’’ από τις 5 το απόγευμα στο αγαπημένο τους μπαρ.

info
Κυριακή 2 Απριλίου από τις 17:00
Θερμαϊκός
Λεωφόρος Νίκης 21

Events