Τα παιδιά έχουν ανάγκη να νιώσουν ελευθερία και ξεγνοιασιά. Στην Νέα Πολιτεία Ευόσμου ο πρότυπος παιδότοπος «Cartoon» προσφέρει ασφάλεια και καθαριότητα, ώστε να μπορούν τα παιδιά να εκτονωθούν παίζοντας. Ο φανταστικός εσωτερικός χώρος των 450τ.μ. και ο εξωτερικός των 120τ.μ. δημιουργήθηκε για να περνούν τα παιδιά ανέμελες στιγμές, αλλά και οι μεγάλοι να μπορούν να απολαμβάνουν ήρεμες στιγμές με τον καφέ ή το ποτό τους, έχοντας κοντά τα παιδιά τους. Η εκπαιδευμένη ομάδα του «Cartoon» καθοδηγεί τα παιδιά, έτσι ώστε να μπορούν να αναπτύξουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητα του κάθε ενός ξεχωριστά.

Με παιδαγωγικούς τρόπους, αλλά κυρίως με μεράκι και αγάπη, απασχολούν τα παιδιά, τα διασκεδάζουν και τα φροντίζουν.
Ονειρεμένα παιχνίδια περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, παιχνίδια με φαντασία, και σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Φουσκωτά παιχνίδια, διπλή τσουλίθρα, τραμπολίνο, διάφορες κατασκευές, παιδικά τραπεζάκια για ζωγραφική, junior χώρος.
Εδώ μπορείτε να διοργανώσετε το παιδικό party σας, όπου θα έχετε την δυνατότητα να υποδεχθείτε μικρούς και μεγάλους στους άνετους χώρους του παιδότοπου, χωρίς να ανησυχείτε για την διοργάνωση, αλλά και την επιτυχία του. Η ομάδα του «Cartoon» είναι τόσο έμπειρη και εκπαιδευμένη, που μικροί μεγάλοι θα φύγετε ευχαριστημένοι.

Ανοιχτά: Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 24:00
Σάββατο: 11:00 – 24:00
Κυριακή: 10:30 – 24:00

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Πεύκων 1, Εύοσμος