Έρχεται για τέσσερις ημέρες μέσα στον Ιούλιο το Φεστιβάλ Καντίνας – Canteen Festival στα Λουτρά του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή καντινών, μικροπωλητών, μικροπαραγωγών και ψυχαγωγικών παιχνιδιών.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 2 έως τις 5 Ιουλίου σε συνεργασία με τον δήμο Λαγκαδά στα Λουτρά Λαγκαδά.

Ώρες λειτουργίας:

Κυριακή: 02 Ιουλίου 18:00 – 00:00

Δευτέρα: 03  Ιουλίου 18:00 – 00:00

Τρίτη: 04  Ιουλίου 18:00 – 00:00

Τετάρτη: 05  Ιουλίου 18:00 – 00:00

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και πολιτισμού, που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον νομό. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει πλήθος από δρώμενα: ψυχαγωγικά παιχνίδια, καλλιτέχνες του δρόμου και δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς φίλους.

Μουσικά σχήματα θα εκτοξεύσουν τη διασκέδαση, ενώ πολιτιστικοί σύλλογοι και σχολές χορού θα συμπληρώσουν αρμονικά την ψυχαγωγία των επισκεπτών.

Με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν φορείς, όπως ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και ο ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α του Δήμου Παύλου Μελά . Το φεστιβάλ θα έχει κοινωνική διάσταση, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στην πανελλήνια κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, η οποία θα έχει παρουσία στον χώρο.