Δημιουργήθηκε από το ξεκίνημα της λειτουργίας του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos, πριν 14 χρόνια και αυτό δικαιολογεί τους πολλούς φίλους που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Χαρακτηριστικό του η ευρυχωρία του και η δυνατότητα να πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας και διπλά στο υγρό στοιχείο είτε στην πρόσοψη που βρίσκεται μπροστά σε «πισίνα» είτε στο πίσω μέρος που και πάλι υπάρχουν τραπέζια πάνω σε μία μικρή «λίμνη», ιδανικό σημείο και για το ηλιοβασίλεμα.


Το σαλόνι του είναι επίσης πολύ άνετο όπως και οι καναπέδες στον εξωτερικό χώρο, που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε και τον καφέ και το ποτό σας όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Από νωρίς το πρωί για καφεδάκι και σνακς, όπως γεμιστό κουλούρι και μπαγκέτες, έχετε επιλογές για να μην πιείτε το αγαπημένο σας ρόφημα σκέτο. Μια παγωμένη μπύρα ή ένα δροσερό ποτήρι κρασί συνδυάζεται άψογα με pizza και club sandwich που μπορείτε να απολαύσετε, όπως είπαμε και δίπλα στην «πισίνα».

Το βράδυ ο χώρος γίνεται πιο ατμοσφαιρικός και έχει πολλούς πιστούς φίλους για ποτό και cocktails. Το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να βρείτε το καλύτερο σημείο μαζί με την παρέα σας και να σας βοηθήσει στην επιλογή ποτού, αν το χρειαστείτε. Από το πρόγραμμα δε λείπουν και βραδιές με live καθώς ο άνετος χώρος το επιτρέπει.

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Mediterranean Cosmos Mall

Tηλέφωνο
2310474268

Ανοιχτά
από τις 09:00