Το μουσικοχορευτικό υπερθέαμα Broadway Nights σε σκηνοθεσία, χορογραφία και παραγωγή της Δήμητρας Καστέλλου, παρουσιάζεται και φέτος για  τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ένα μουσικοχορευτικό κολάζ

Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό κολάζ από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ομάδα Musical Κ’s Blink, αποτελούμενη από 75 performers, οι οποίοι προέρχονται ισομερώς από το χώρο της υποκριτικής, της μουσικής και του χορού.

Την παράσταση πλαισιώνουν το μουσικό συγκρότημα The Gang, η ηθοποιός – τραγουδίστρια Δήμητρα Αντωνακούδη και η ηθοποιός-χορογράφος Κωνσταντίνα Καστέλλου.

Φέτος, η έναρξη της επικείμενης παράστασης θα κηρυχθεί με την 1η πανελλήνια παρουσίαση του τραγουδιού “I Got to Dance”, το οποίο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ομάδα Musical Κ’s Blink, από τον μουσικοσυνθέτη Στάμο Σέμση και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επικείμενης πρεμιέρας είναι ότι φέτος θα εμφανιστούν και θα συμπρωταγωνιστήσουν πάνω στη σκηνή 167 καλλιτέχνες, οι οποίοι δουλεύουν αφιλοκερδώς για να στηρίξουν αυτήν την υπέροχή προσπάθεια και γιατί φυσικά αγαπούν την  τέχνη του χορού!

Επίσης   φέτος θα συμπράξουν ως guest εμφανίσεις η Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης – Μαίρη Κωνσταντινίδου , η τραγουδίστρια Πέννυ Μπαλτατζή και ο musical performer Αδάμ Τσαρούχης. Στα κοστούμια θα ενταχθεί ο Γιάννης Κατρανίτσας, στα σκηνικά ο Παντελής Κάλτσος και στο σχεδιασμό των φωτισμών η Στέλλα Κάλτσου.

Η παράσταση Broadway Nights αποτελεί έναν πόλο έλξης για όλους τους λάτρεις του musical.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την υποστήριξη του έργου του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Info

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Σάββατο 20 Ιανουαρίου
Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης (Μ2)

2 παράστασεις
18:00 και 21:00

Τιμές εισιτήριων
25€ (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ: 20€)
20€ (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ: 15€)
17€ (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ: 15€)
15€ (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ: 12€)
12€ (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ: 12€)

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

 • Για τους biscotto members ισχύει έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων, με την επίδειξη της biscotto members card:
  Εισιτήριο 25€: 20€ με τη biscotto members card
  Εισιτήριο 20€: 15€ με τη biscotto members card
  Εισιτήριο 17€: 15€ με τη biscotto members card
  Εισιτήριο 15€: 12€ με τη biscotto members card
  Εισιτήριο 12€: 12€ με τη biscotto members card
20%