Ένα πρόγραμμα αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης έρχεται τον Οκτώβριο, στη Θεσσαλονίκη, για να μας βοηθήσει να σπάσουμε τα όριά μας.

Πολύ συχνά, γεμάτοι όρεξη και ενθουσιασμό, σχεδιάζουμε πλάνα και δεσμευόμαστε να τα εφαρμόσουμε προκειμένου να κάνουμε κάποια αλλαγή στη ζωή μας. Η αλλαγή όμως που περιμένουμε συνήθως δεν έρχεται κι ο βασικός λόγος είναι τα όρια και οι περιορισμοί μας. Όρια τα οποία υπάρχουν επειδή έτσι έχουμε εκπαιδευτεί από το κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο μεγαλώσαμε.

Με προϋπόθεση την πίστη ότι τα όρια μπορούν να σπάσουν ή να διευρυνθούν η ομάδα του σεμιναρίου μας παροτρύνει να συμμετάσχουμε στην ομάδα που, τη φετινή σεζόν, θα εργαστεί στο πρόγραμμα Break your limits – Σπάσε τα όριά σου!

Το πρόγραμμα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει τον Οκτώβριο 2018 και τελειώνει τον Μάρτιο 2019. Αποτελείται από 6 θεματικές ενότητες οι οποίες θα διδαχθούν σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές όπως:
• Διδασκαλία
• Βιωματικές ασκήσεις
• Ομαδικές εργασίες
• Παιχνίδια ρόλων
• Γνωσιακές ασκήσεις
• Brainstorming

Η συχνότητα των συναντήσεων θα είναι 1 φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο και η διάρκεια της κάθε μιας θα είναι 5 ώρες. Αναλυτικά οι θεματικές ενότητες είναι:

1. Γνώρισε τον εαυτό σου: Στην 1η συνάντηση θα διακρίνουμε ποια είναι η βαθιά μας επιθυμία, τα χαρίσματα και οι δεξιότητες μας. Θα ορίσουμε ποιος είναι ο ρόλος μας στη ζωή και θα σχεδιάσουμε ένα πλάνο δράσης για να υποστηρίξουμε το ρόλο αυτό.

2. Πίστεψε στις δυνατότητές σου: Στη 2η συνάντηση θα αναγνωρίσουμε ποιες είναι οι περιοριστικές μας πεποιθήσεις, οι φόβοι μας κι οι αποδυναμωτικές μας συνήθειες. Παράλληλα θα υιοθετήσουμε τεχνικές που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή μας έτσι ώστε, να πάρουμε την πρωτοβουλία να υλοποιήσουμε το σκοπό της ζωής μας.

3. Πάρε τον έλεγχο του μυαλού σου: Στην 3η συνάντηση θα διακρίνουμε τα είδη των σκέψεων που κάνουμε καθημερινά, θα αναγνωρίσουμε τη σημασία που έχει ο αυτοέλεγχος και θα εφαρμόσουμε τεχνικές ελέγχου του τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς.

4. Απέτυχε ξανά και ξανά με επιτυχία: Στην 4η συνάντηση θα ερμηνεύσουμε την αποτυχία και την επίκριση με έναν άλλο τρόπο. Θα μάθουμε να ελέγχουμε, να διορθώνουμε και να σχεδιάζουμε εναλλακτικούς τρόπους για να πετύχουμε τους στόχους μας.

5. Κάνε το χρόνο σύμμαχο: Στην 5η συνάντηση θα περιγράψουμε και θα ορίσουμε τον Νόμο της Συσσωρευμένης Προσπάθειας. Θα ενθαρρύνουμε τον εαυτό μας να υιοθετήσει δύο μεγάλες αρετές, την Πίστη και την Υπομονή, οι οποίες θα μας υποστηρίξουν στην επίτευξη του σκοπού μας.

6. «Γράψε» το νέο λογισμικό: Στην 6η και τελευταία συνάντηση θα περιγράψουμε το μηχανισμό με τον οποίο ο εγκέφαλος «εγγράφει» πληροφορίες και θα εφαρμόσουμε τεχνικές για τον επαναπρογραμματισμό του.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τον Σύμβουλο Προσωπικής Ανάπτυξης Γκαγκαλνά Αλέξανδρο και ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το Metropolitan Hotel, στη Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 65.

Σχετικά με τον κ. Γκαγκαλνά Αλέξανδρο

Ο Γκαγκαλνάς Αλέξανδρος είναι πιστοποιημένος Life Coach με εξειδίκευση στο Executive Coaching & Management και κατέχει πιστοποίηση Εκπαιδευτή Ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Διατηρεί τη δική του επιχείρηση με αντικείμενο το Retail Business Administration και παράλληλα εκπαιδεύει στελέχη επιχειρήσεων σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, δίνει ανοιχτές ομιλίες σχετικές με τις αρχές της επιτυχίας και δουλεύει σε προσωπικό επίπεδο με ανθρώπους που θέλουν να επιταχύνουν την εξέλιξή τους.

Το κόστος του προγράμματος

Το κόστος του συνολικού προγράμματος ανέρχεται στα 300€ και η καταβολή του ποσού γίνεται σε 3 ισόποσες δόσεις. Στο τέλος του προγράμματος, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για εγγραφές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, ισχύει έκπτωση 20%.

Πληροφορίες
Για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για τις ακριβής ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του προγράμματος συμπληρώστε τη φόρμα ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://goo.gl/forms/DHieLGtqo1WrD6JI2
Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο:
e-mail: [email protected]
κιν.: 694 727 7417
fb: https://www.facebook.com/thesslifecoach
Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 65, Metropolitan Hotel
Ημέρες: 20 Οκτωβρίου 2018 – 16 Μαρτίου 2019
Ώρα: 11:00
Πώληση εισιτηρίων: Thess Life Coach