Η Παλιά Παραλία της Θεσσαλονίκης, είναι η καρδιά της πόλης. Είναι το μεγάλο πέρασμα, είναι το παντοτεινό σημείο συνάντησης, είναι το πρόσωπο ενός τόπου που βλέπει θάλασσα. Στην Παλιά Παραλία μας λοιπόν, εννέα χρόνια πίσω, εμφανίστηκε το Boulevard 23. Όπως το λέει τ’ όνομά του. Λεωφόρος Νίκης, 23. Ένας χώρος που ταίριαξε απόλυτα στα προτερήματα του νερού και του πολυσύχναστου δρόμου πλάι του. Μια ανάσα δροσιάς, από την αρχή της μέρας έως τη μέση της νύχτας που την ακολουθεί.

Όλα δικά σου

Επισκέπτεσαι την Θεσσαλονίκη μετά από καιρό; Σου έλειψε η αίσθηση, το άρωμα, η «αγκαλιά» της πόλης; Παραλία και Boulevard 23. Χρειάζεσαι έναν ποιοτικό καφέ από επιλεγμένες ποικιλίες για να ανανεωθείς ή να ξεκινήσεις τη μέρα σου; Boulevard 23, προφανώς. Έχεις ανάγκη να καθίσεις σ’ ένα από τα δυναμικότερα μπαρ της πόλης και να απολαύσεις ένα signature κοκτέιλ; Ναι, Boulevard 23, αρχίζεις και το μαθαίνεις!

Θέλεις να μεγαλώσεις τη νύχτα; Να απολαύσεις ένα ζεστό σαλόνι που διακοσμήθηκε για να καλύπτει την αισθητική σου; Να βρεθείς σε ξεσηκωτικά πάρτι; Να αλλάξεις μέρα, τα μεσάνυχτα, σ΄ένα ισόγειο γεμάτο ζωή; Να χορέψεις μπροστά σε γνωστούς dj που ντύνουν μουσικά τον χώρο, τουλάχιστον δύο φορές κάθε βδομάδα; Ξέρεις πια, Boulevard 23!

Ένα νέο επίπεδο

Το Boulevard 23 είναι το «παιδί» μιας οικογένειας. Και σκοπός της είναι να νιώσεις μέλος της οικογένειας. Όσο πιο γρήγορα γίνεται. Καλώς ήρθες λοιπόν, σ’ έναν χώρο, που εσύ θα διαλέξεις τη μουσική, θα βρεθείς ανάμεσα στο πιο «ζωντανό» κομμάτι της Θεσσαλονίκης και θα δεις τον ήλιο να βυθίζεται στη θάλασσα. Εντυπωσιακά. Όπως σου αξίζει.

Στην πιο όμορφη Λεωφόρο της πόλης, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, με ευφάνταστη διακόσμηση, με ποιοτικό καφέ, με μια μεγάλη λίστα από ετικέτες σε κρασί και με υπέροχα κοκτέιλ, αξίζει να το επισκεφτείτε. Ξανά και ξανά.