Η εντυπωσιακή στοά του bord de l’eau είναι το αποτέλεσμα ενός δημιουργικού πειράματος. Συστατικά του η σύζευξη του οράματος των ομάδων και των ατόμων που αποτελούν το δυναμικό της, κάτω από μια κοινή αισθητική, που σκοπό της έχει τη δημιουργία νευρώνων αστικής κουλτούρας μέσω της τέχνης και της ψυχαγωγίας. Πυρήνας της στοάς, το drinkroom.

Ιδανικό ανεπίσημο γραφείο, θάλαμος προσωπικής αποσυμπίεσης στο διάλειμμα από τη δουλειά, καταφύγιο συνάντησης με φίλους κατά τη διάρκεια της ημέρας, το drinkroom του μπορεί να λειτουργήσει απλώς και ως η βάση για την εξόρμηση στην υπόλοιπη στοά και την εξερεύνηση των δραστηριοτήτων των ομάδων που αποτελούν το δυναμικό της. Το βράδυ, όταν η στοά ησυχάζει, το drink room φροντίζει να την κρατάει ξύπνια, δίνοντας βήμα στην underground μουσική κουλτούρα της πόλης, σερβίροντας signature cocktails φτιαγμένα με χειροποίητα υλικά, γιαπωνέζικα ουίσκι συνοδεία homemade κουβερτούρας και μπύρες από ελληνικές μικρο-ζυθοποιίες.

Co-working space

Το bord de l’eau πρόσφατα παρουσίασε το νέο του εγχείρημα, ένα υβριδικό workspace στην καρδιά της πόλης.
Λειτουργεί από το πρωί σαν καφέ και χώρος εργασίας και μπορεί να φιλοξενήσει παντός είδους δράσεις όπως εκθέσεις, workshops, performances, meetings, συνέδρια, pop ups, παρουσιάσεις, φωτογραφίσεις καθώς και μουσικά δρώμενα.
Σε αυτόν θα βρείτε όλες τις απαραίτητες υποδομές για την υλοποίηση επαγγελματικών και καλλιτεχνικών event όπως προτζέκτορα υψηλής ανάλυσης, βιομηχανικό φωτισμό, ανεξάρτητο ηχοσύστημα καθώς και πλήρη ηχομόνωση.

Bord de leau Season Opening with Phon

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου από τις 20:00

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση 
Εγνατία 45