Χάρη στην παρουσία του στη Μητροπόλεως, ο δρόμος απέκτησε μία έξτρα δόση cosmopolitan αέρα, αφού καταφέρνει να συνδυάζει νοερά ταξίδια σε Ιταλία, Βέλγιο και Γαλλία. Μία υπέροχη λαχταριστή γωνιά με αυθεντικό ιταλικό παγωτό, χειροποίητες βελγικές βάφλες και πολλούς ακόμη γλυκούς πειρασμούς. Το BOMBOLO είναι εδώ για να μας χαρίσει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Μια γευστική στάση για ιταλικό gelato και τραγανή βάφλα

Το αυθεντικό ιταλικό gelato του παρασκευάζεται καθημερινά στο ίδιο το κατάστημα, μπροστά στα μάτια μας, από τις πιο ποιοτικές ιταλικές πρώτες ύλες, παρουσιάζοντας ιδιαίτερες και ανατρεπτικές γεύσεις, απίστευτα sorbet ή και sugar free εκδοχές. Η βελούδινη υφή, η μοναδική γεύση και οι αγαπημένοι συνδυασμοί έχουν ορκισμένους οπαδούς.

Στον χώρο του θα βρείτε, επίσης, την σπιτική, τραγανή και μέσα αφράτη απολαυστική βάφλα. Βασισμένη σε παραδοσιακή βελγική συνταγή και φτιαγμένη από τα πιο αγνά υλικά σάς ταξιδεύει στα πιο όμορφα σημεία των Βρυξελλών και του Μπρυζ. Ακόμη, συνδυάζεται με απαλούς σοκολατένιους πειρασμούς, όπως Ferrero Rocher, tiramisu, Maya (σοκολάτα bitter με τσίλι), mango που έρχονται να εξιτάρουν τον ουρανίσκο σας.

Μην φύγετε αν δεν δοκιμάσετε την καταπληκτική βαρκούλα βάφλας με όνομα Barchetta και απολαύστε τη με όποιες γεύσεις παγωτού επιθυμείτε. Πρόταση για topping, λιωμένη σοκολάτα και αμύγδαλο. Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Εάν δεν γνωρίζετε ακόμη τις τούρτες «BOMBOLO», απλώς δεν έχετε προχωρήσει στην «γευστική σας ολοκλήρωση». Bueno, Lila, Roche’, Ciocco, Pavlova και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείτε θα το βρείτε μόνο εδώ. Τέλος, μην ξεχάσετε να ζητήσετε το απίστευτο ρόφημα ζεστής σοκολάτας και θα μας θυμηθείτε.

Νέο κατάστημα στον Αγ. Ιωάννη στην Καμαμαριά

Οι εξαιρετικές γεύσεις του BOMBOLO εξαπλώνονται και στην ανατολική πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στο νέο κατάστημα στον Αγ. Ιωαννή Καλαμαριάς στην οδό Αγ. Παπανδρέου 24.

Θα το βρείτε πλέον και στη Χαλκιδική

Οι τιμές τους σε σχέση με την υψηλή ποιότητα προϊόντων που προσφέρει είναι πολύ φιλικές. Το ταξίδι στις γεύσεις συνεχίζεται, αφού εκτός απ’ το κέντρο της πόλης, το Bombolo αυτό το καλοκαίρι σάς υποδέχεται και στην παραλία Φούρκας Χαλκιδικής.

-Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 88

-Περιοχή
Ανατολική

Διεύθυνση
Αγ. Παπανδρέου 24

Ώρες λειτουργίας
Από τις 10:00