Μπορεί να έχει χαρίσει πολλές και εντυπωσιακές νίκες στη χώρα του ο Τζαμαϊκανός αθλητής Γιουσέιν Μπολτ, ωστόσο δεν ξεχνά να διασκεδάζει και να καλοπερνάει παράλληλα με το απαιτητικό του πρόγραμμα άθλησης. Έτσι, η Ελλάδα και, συγκεκριμένα, η Μύκονος ήταν ένας από τους βασικούς σταθμούς των καλοκαιρινών διακοπών του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών.

Όπως φάνηκε στο μαγαζί Νammos της Μυκόνου τα πούρα διαδέχονταν το ένα το άλλο χωρίς σταματημό, οι «Dom Pérignon Rosé» άδειαζαν η μία μετά την άλλη. Νόστιμα και ακριβά εδέσμετα όπως αστακός στα κάρβουνα, κριθαρότο γαρίδα, spicy crab tartar κ.ά. συνόδευαν τα ποτά, ενώ αργότερα άρχισαν τα περίφημα «ντους» µε «Veuve Clicquot», τη φθηνότερη σαµπάνια του καταστήµατος (120 ευρώ το µπουκάλι!).

Μετά από περίπου δύο ώρες παραμονής στο Nammos, ο Γιουσέιν Μπολτ  έβγαλε από το πορτοφόλι του µια µαύρη American Express στην οποία χρεώθηκε το συνολικό ποσό των 88.362 ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο περιλαμβάνει και την φωτογραφία της απόδειξης. Στη συνέχεια αποχωρούσε από το μαγαζί λέγοντας στους σερβιτόρους «φεύγω, αλλά θα επιστρέψω ξανά». 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για αρκετά χρόνια ο Τζαμαϊκανός αθλητής ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για τον οποίο το Forbes το 2016 έχει αναφέρει πως πως κερδίζει πάνω από 30 εκατ. δολάρια ετησίως.