Μια ανατρεπτική μουσική παράσταση επιστρέφει ανανεωμένη 10 χρόνια μετά
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο biscotto coffee+

Το biscotto coffee+, o πολυχώρος του biscotto GROUP στο Mediterranean Cosmos, υποδέχεται μία πολύ ιδιαίτερη μουσική παράσταση. Δείτε τι εννοούμε παρακάτω…

Πριν 10 χρόνια ο Κώστας Λειβαδάς και ο Ρένος Χαραλαμπίδης παρουσιάζουν στο κοινό της Αθήνας την παράσταση «ΜΠΛΕΝΤΕΡ». H παράσταση περιλαμβάνει τραγούδια και κείμενα που εκφράζουν μια ολόκληρη γενιά που ψάχνει τη δική της ταυτότητα. Όπως έλεγαν οι ίδιοι τότε «μια μουσική παράσταση σαν γρήγορες σημειώσεις στο πακέτο των τσιγάρων…». «Υπάρχει πάντα ένα κρυμμένο ΜΠΛΕΝΤΕΡ που καθοδηγεί μυστικά την κάθε γενιά. Τραγούδια, ταινίες, κείμενα, ποιήματα, πλάκες, σκόρπιες σκέψεις, όλα μέσα στο ΜΠΛΕΝΤΕΡ. Στη σκηνή τους συνοδεύει τότε και η Ηρώ Σαΐα. H παράσταση κέρδισε τους κριτικούς αλλά και το ευρύ κοινό και ταξίδεψε εκτός Αθήνας. Στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκαν αρχικά τον Φεβρουάριο του 2006 και στη συνέχεια δύο μήνες μετά λόγω της επιτυχίας που σημείωσαν οι πρώτες εμφανίσεις τους.

Η παράσταση της Θεσσαλονίκης ήταν η αιτία να γνωριστούν με τον «δικό» μας Κώστα Γιάντσιο, τον διευθυντή σύνταξης του biscotto. Τότε ξεκίνησε και η πολυετής συνεργασία του Κώστα Λειβαδά με το περιοδικό biscotto 2310, όπου από τότε δημοσιεύει κείμενά του. Ένα χρόνο, περίπου, πριν ο Κώστας Γιάντσιος και ο Κώστας Λειβαδάς συζητούν την επαναφορά του ΜΠΛΕΝΤΕΡ με ανανεωμένα κείμενα, ως μία μουσική παράσταση  – blog που σε τακτά διαστήματα θα παρουσιάζεται με αλλαγές στο περιεχόμενο και στους προσκεκλημένους. Και ποια θα ήταν η καλύτερη επαναφορά από μία γενέθλια παράσταση με τη συμμετοχή του αρχικού συμπρωταγωνιστή Ρένου Χαραλαμπίδη;

Τραγούδια, ατάκες και ένα party μετά την παράσταση με μουσικές επιλογές του Κώστα και του Ρένου μας περιμένουν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos.

Ο Κώστας Λειβαδάς σημειώνει: «10 χρόνια λοιπόν από το Μπλέντερ, την παράσταση ανατροπή με τον Ρένο Χαραλαμπίδη  και σταθμό και για εμένα και για εκείνον. Τι τη γέννησε τότε; Μα το ίδιο που μας τραβάει και τώρα…η ανάγκη για γέλιο, τραγούδι, χαρά ενδοσκόπηση, σαρκασμό και κατανόηση του κόσμου και της εποχής και η βαθιά απελπισία για την τροπή του ελληνικού δράματος και αδιεξόδου που ανθίζει τα τελευταία 20 χρόνια με διάφορες μεταμφιέσεις. Το ΜΠΛΕΝΤΕΡ είναι γλυκά καταδικασμένο να μιλάει για το σήμερα και αυτό θα κάνει, νυν και αεί».

Μαζί με τον Κώστα, τον Ρένο και τον Κώστα θα βρεθούν στη σκηνή η Χριστίνα Σαμαρά, μία ανερχόμενη ερμηνεύτρια της Θεσσαλονίκης, και οι εξαιρετικοί μουσικοί, Βαγγέλης Καλαμάρας στα τύμπανα και Αιμίλιος Μπαριάμπας στο μπάσο.

Συντελεστές:

Κείμενα, τραγούδι, αφήγηση: Κώστας Λειβαδάς, Ρένος Χαραλαμπίδης, Κώστας Γιάντσιος

Τραγούδι (φιλική συμμετοχή): Χριστίνα Σαμαρά

Τύμπανα: Βαγγέλης Καλαμάρας

Μπάσο: Αιμίλιος Μπαριάμπας

Δωρεάν Μετακίνηση
Σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο που θα αναχωρήσει από τον Λευκό Πύργο στις 22:00 και θα σας μεταφέρει ΔΩΡΕΑΝ στο Mediterranean Cosmos και θα επιστρέψει στον Λευκό Πύργο μετά το τέλος της παράστασης. Παρακαλούμε να δηλώσετε εάν θα μετακινηθείτε με το λεωφορείο επικοινωνώντας στο 2310253878.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Έναρξη: 23:00
Κρατήσεις: 2310253878 ή ηλεκτρονικά στην παρακάτω φόρμα κράτησης
Είσοδος: 10€ (8€ κάτοχοι biscotto members card, φοιτητές, άνεργοι)
Τιμή φιάλης: 80€
Κρασί φιάλη: 35€
Τιμή πότου: 8€
Τιμή μπύρας: 6€
Τιμή ποτήρι κρασί: 6€

*Διευκρινίζουμε ότι ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ατόμων ανά φιάλη κρασιού ή ποτού ΟΥΤΕ είναι υποχρωτική η κατανάλωση φιάλης για την κράτηση τραπεζιού.

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

MΠΛΕΝΤΕΡ: Η Επιστροφή: Κάντε την κράτησή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

------------------------------------------------------------------------------

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Είστε Κάτοχοι της biscotto members card

ΝΑΙΟΧΙ