Έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του. Ένας άνετος χώρος όπου κυριαρχεί το λευκό, οι κρυφοί φωτισμοί και οι ευδιάκριτες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Ένα επιβλητικό κεντρικό bar και ένα ακόμη που εξυπηρετεί και όσους θελήσουν να απολαύσουν απλά τον καφέ τους ή ένα ποτό, δεσπόζουν στον χώρο.

 

Ταυτόχρονα οι άνετοι καναπέδες με τα μεγάλα τραπέζια περιφερειακά εξυπηρετούν μεγάλες παρέες που θέλουν να απολαύσουν το φαγητό τους. Όσοι θέλετε να στρέφετε συχνά το βλέμμα σας στη θάλασσα, η μία πλευρά του bar και τα stands που «βλέπουν» στον Θερμαϊκό είναι η ιδανική θέση για εσάς.

Ένα σύγχρονο gastrobar

Από το πρωί που ο καφές μπορεί να συνδυαστεί με επιλογές για Brunch (μέχρι τις 18:00), όπου η ποικιλία στα πιάτα με αυγά και ομελέτες θα σας ενθουσιάσει. Τα pancakes είναι ένα ακόμη δυνατό «χαρτί» με διαφορετικούς συνδυασμούς, ενώ για όσους κάτι πιο healthy, το Blanc προτείνει και γιαούρτι με συνδυασμούς ξηρών καρπών, μελιού και δημητριακών.

 

Δε μένουμε όμως στο brunch αφού υπάρχει και ποικιλία σε all day sandwiches & burgers κατάλογο που σερβίρεται από τη 13:00 – 00:30. Θα απολαύσουμε bagels καπνιστό σολομό αλλά και επιλεγμένα αλλαντικά και τυριά, club sandwich με κοτόπουλο και τηγανητό αυγό, δύο ειδών burgers με μοσχαρίσιο κιμά και ένα vegetarian καθώς και Croque Madame. Για να συνοδεύσετε το κρασί σας, δε λείπουν και οι ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Η γαστρονομική εμπειρία στο Blanc είναι ολοκληρωμένη αφού το μενού περιλαμβάνει τρεις επιλογές σε σαλάτες, πιάτα ζυμαρικών και ριζότο με διαφορετικά υλικά είτε σας αρέσουν οι έντονες γεύσεις είτε θέλετε κάτι ελαφρύ. Τα κυρίως πιάτα περιλαμβάνουν επιλογές με σολομό, κοτόπουλο και μοσχάρι δίνοντας σας ακόμη και την ευκαιρία να κάνετε συνδυασμούς με την υπόλοιπη παρέα. Επίσης, μη ξεχάσετε να κλείσετε το γεύμα σας με ένα από επιδόρπια.

Drink, Relax…Enjoy

Αυτό είναι το μότο εδώ και ισχύει απόλυτα. Η wine list είναι πλούσια σε ποικιλίες και ετικέτες που μπορείτε να απολαύσετε ως απεριτίφ αλλά και να συνοδεύσουν τις γεύσεις του μενού. Δε μένουμε, όμως σε αυτό. Premium και Signature Cocktails δημιουργούνται από έμπειρους bartenders για μια μοναδική εμπειρία ενώ και για όσους προτιμούν το ποτό τους straight μια λίστα από κλασσικά, premiums και super premiums spirits είναι η απάντηση στις προτιμήσεις σας.

Το Blanc Gastrobar προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία που προτείνουμε να τη ζήσετε.

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Λεωφ. Νίκης 9

Τηλέφωνο
2310238294