Το biscotto thessaloniki και το The Mindtrap στο Mediterranean Cosmos σας προσκαλούν σε μια μοναδική εμπειρία με προνομιακή τιμή.

Δύο δωμάτια με ατμόσφαιρα θρίλερ, με έναν ηθοποιό στο καθένα είναι η νέα πρόκληση του The Mindtrap.

Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο Split, σε ατμόσφαιρα ψυχολογικού θρίλερ εμπνευσμένου από τη γνωστή ταινία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τον Τζέιμς ΜακΑβόι. Θα μπορέσετε να αποδράσετε από το υπόγειο;

Η άλλη σας επιλογή είναι εξίσου τρομακτική. Καλωσήρθατε στο The Evil Mansion 2 όπου κυριαρχεί το πνεύμα της Lucy. Θα αντέξετε την παρουσία της;

Δήλωσε συμμετοχή και παίξε με καλύτερη τιμή

Στις 12, 13 και 14 Μαρτίου μπορείς να προσπαθήσεις να αποδράσεις μαζί με τους φίλους σου από ένα από τα δύο δωμάτια συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί μαζί με την επιλογή δωματίου, ημέρας και ώρας. Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες 4 ή 5 ή 6 ατόμων.

Προσοχή: εάν είσαι μόνος σου ή ως παρέα δε συμπληρώνετε τον αριθμό που απαιτείται για κάθε ομάδα, μπορείτε και πάλι να δηλώσετε συμμετοχή και εμείς θα φροντίσουμε από το σύνολο των συμμετοχών να δημιουργήσουμε μια ομάδα για εσάς.

Έτσι για ομάδες 4 ατόμων πληρώνετε 12€/άτομο (από 14€), για ομάδες 5 ατόμων 11€/ατόμο (από 13€) και για ομάδες 6 ατόμων πληρώνετε 10€/άτομο (από 12€).

*Μπορείτε να επιλέξετε 1 δωμάτιο από τα 2 και αντίστοιχα μία από τις ώρες που θέλετε να παίξετε.

Φόρμα Συμμετοχής

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Posted by The MindTrap on Samstag, 30. Dezember 2017