Οι πιο ιδιαίτερες προβολές της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται σε ένα biscotto concept που συζητιέται. Το «Movieing Underground by Jameson» με παρουσιαστή τον υπέροχο Γιώργο Μαντζουρανίδη αλλά και έναν διαφορετικό κάθε φορά καλεσμένο ολοκληρώνεται.

Η τελευταία προβολή σε περιμένει την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στο υπόγειο του Bensousan Han, στην Εδέσσης 6. Εκεί θα δούμε παρέα με την Μαρία Ζαμπέτη την ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι, «Η Αφροδίτη με τη γούνα».

Μάθε περισσότερα παρακάτω και δήλωσε συμμετοχή για μια διπλή δωρεάν πρόσκληση.

#MovieingUnderground by Jameson: Η έκτη ταινία

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 , στις 21:00, δίνουμε το έκτο και τελευταίο μας ραντεβού στο Bensousan Han (Εδέσσης 6) εκεί όπου θα γίνει η προβολή της ταινίας «του Ρόμαν Πολάνσκι, «Η Αφροδίτη με τη γούνα»». Στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Γιώργος Μαντζουρανίδης ενώ την ταινία θα σχολιάσει η δημοσιογράφος και υπεύθυνη στο Γραφείο Τύπου του Μουσείου Φωτογραφίας, Μαρία Ζαμπέτη.

Υπόθεση:

Δηλώστε συμμετοχή

50 τυχεροί που θα συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα θα εξασφαλίσουν, μετά από κλήρωση, μια διπλή πρόσκληση για την τέταρτη ταινία «Η Αφροδίτη με τη γούνα» στο Bensousan Han. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση από την ομάδα του biscotto thessaloniki ενώ θα τηρηθεί και σειρά προτεραιότητας!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Τρίτη 20/3 στις 10:00 π.μ για να εξασφαλίσεις τη θέση σου στην έκτη ταινία «Η Αφροδίτη με τη γούνα» στο Bensousan Han.

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Σημείωση: η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά είναι υποχρεωτική η κατανάλωση ενός ποτού

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Λοιπόν… Θα μαζευτούμε για ταινία, έρχεσαι;

Info

Ημέρα: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου
Ώρα: 21:00
Χώρος: Bensousan Han (Εδέσσης 6)
Ταινία: Αφροδίτη με τη γούνα
Καλεσμένος: Μαρία Ζαμπέτη

Παρουσιάζει ο Γιώργος Μαντζουρανίδης!


#MovieingUnderground by Jameson: Δείτε τι έγινε στο Ολύμπιον – Υπόγειον EST. 2012

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στις 21:00, δώσαμε το 5ο ραντεβού μας με 200 σινεφίλ  στο Ολύμπιον – Υπόγειον EST. 2012  (Πλ. Αριστοτέλους 10) για την προβολή της ταινίας «No Budget Story». Στην παρουσίαση, ο Γιώργος Μαντζουρανίδης ενώ παρέα στον σχολιασμό της ταινίας βρέθηκε o δημιουργός της, σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

#MovieingUnderground by Jameson: Τι έγινε στην Barbarella

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 21:00, δώσαμε το τέταρτο μας ραντεβού στο υπόγειο της Barbarella για την προβολή της ταινίας «Τα μυθικά πλάσματα του Νότου». Στην παρουσίαση, ο Γιώργος Μαντζουρανίδης ενώ παρέα στον σχολιασμό της ταινίας βρέθηκε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κανατάκη.

 #MovieingUnderground by Jameson: Τι έγινε στο Trap Basement 

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου το υπόγειο του Trap Basement φιλοξένησε 100 σινεφίλ στην τρίτη ταινία του #MovieingUnderground by Jameson

 #MovieingUnderground by Jameson: Τι έγινε στο UberΝΤΟΥΖ

Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στις 21:00, δώσαμε το δεύτερο μας ραντεβού στο υπόγειο του UberΝΤΟΥΖ για την προβολή της ταινίας «The Broken Circle Breakdown/Ραγισμένα Όνειρα». Στην παρουσίαση, ο Γιώργος Μαντζουρανίδης ενώ παρέα στον σχολιασμό της ταινίας βρέθηκε η ηθοποιός Στεφανία Ζώρα.

#MovieingUnderground by Jameson: Τι έγινε στο Toms Flagship Θεσσαλονίκη

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου το υπόγειο του Toms Flagship Θεσσαλονίκη φιλοξένησε 100 σινεφίλ στην πρώτη ταινία του #MovieingUnderground by Jameson