Τέσσερα πολύ δυνατά live του Μαρτίου στο Club του ΜΥΛΟΥ σας περιμένουν και μάλιστα με προσκλήσεις για τους τυχερούς.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Ψαραντώνης, οι ΜΠΛΕ και η Φωτεινή Βελεσιώτου θα μας προσφέρουν δυνατές μουσικές βραδιές. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου επιλέγοντας τα live για τα οποία θέλετε να συμμετέχετε.

O Φοίβος Δεληβοριάς επανέρχεται για δύο εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη 

Το Σάββατο 3 και 10 Μαρτίου επιστρέφει στην αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη και στο club του Μύλου, ξανασυναντούν «Εκείνη», ξαναχορεύουν την «Μπόσα Νόβα του Ησαϊα», ξανακοιτιούνται στον «Καθρέφτη» και τον σπάνε, γίνονται «Αόρατοι Άνθρωποι» και περνούν από την «Ομορφη Πόρτα», πηδούν απ’την «Ταράτσα», σκοτώνονται, ξανασηκώνονται και καταλήγουν στο γνωστό οικουμενικό motto: «μένω στην Καλλιθέα-κι αγαπάω μια Κική-η ζωή μόνο έτσι είν’ ωραία». Οι προσκλήσεις αφορούν το live του Σαββάτου 10 Μαρτίου.

 

Ο Ψαραντώνης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη που τον λατρεύει

O Ψαραντώνης έρχεται την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο club του Μύλου. Μαζί του η Νίκη Ξυλούρη. Η μουσική παράσταση περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη. Την δισκογραφία του Λάμπη Ξυλούρη, του Γιαννη Παξιμαδάκη και της Νίκης Ξυλούρη. Διασκευές γνωστών κ άγνωστων παραδοσιακών τραγουδιών, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο.

Οι ΜΠΛΕ επανέρχονται με δυνατό live

Επτά albums και ένα διπλό best of με πολλά τραγούδια να έχουν γίνει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες και να έχουν καταξιωθεί διαχρονικά, εκατοντάδες πετυχημένες συναυλίες και το ταξίδι συνεχίζεται. Οι ΜΠΛΕ έρχονται το Σάββατο 17 Μαρτίου, στο Club του Μύλου, να μοιραστούν μαζί μας τη μουσική που τόσο αγαπάνε.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου επανέρχεται με ανανεωμένο πρόγραμμα

Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει στο Club του Μύλου, το Σάββατο 31 Μαρτίου, με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα «Μέλισσες», «Διόδια», «Στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας, τα οποία έχουν αδικηθεί, όπως το «Τι ξέρεις για τα όνειρα», οι «Φόνισσες» και άλλα.

Κερδίστε προσκλήσεις!
Για 4 live του Μαρτίου

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για 4 live του Μαρτίου στο Club Mylos!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα επιλέγοντας το live που επιθυμείς (μπορείς να τσεκάρεις περισσότερα από 1) και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις για κάθε live!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

3/3 Δεληβοριάς9/3 Ψαραντώνης17/3 ΜΠΛΕ31/3 Βελεσιώτου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:

Ψαραντώνης (9/3)

Κατερίνα Σαφρόνοβα
Νικόλαος Μηξαφέντης

Φοίβος Δεληβοριάς 10/3

Κατερίνα Σκαρλή
Ελένη Σακαλή

ΜΠΛΕ 17/3

Σταυρούλα Μπουτιέρου
Σεπφόρα Μήτρα

Φωτεινή Βελεσιώτου 31/3

Μαρία Κωνσταντινίδου
Άννα Παπαδοπούλου

Οι νικητές δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.