Ο πολυχώρος του biscotto thessaloniki, το biscotto community στην πλατεία του Mediterranean Cosmos, δημιούργησε ένα νέο εξωτερικό bar και μας προτείνει μία λίστα από 25 cocktails και aperitivo spritz για δροσερές, απολαυστικές επιλογές που ετοιμάζουν οι bartenders του με κορυφαία brands ποτών και φρέσκα υλικά.

Aperitivo καθημερινά με ειδική τιμή

Το Aperitivo, αυτή η ιταλική συνήθεια ενός χαλαρού απογευματινού ποτού που έχει κατακτήσει τον κόσμο, έχει τη θέση του στο Drink Menu του biscotto community με επιλογές από τα πιο κλασσικά και δημοφιλή Spritz cocktails, όπως θα τα απολαμβάνατε στη Ρώμη ή στο Μιλάνο.

Special Aperitivo Offer
Όλα τα Aperitivo Spritz τα απολαμβάνετε από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 – 21:00, μαζί με νόστιμες “μπουκίτσες” με διάφορες ιδέες της κουζίνας μας μόνο με 6€ συνολικά. 

Cocktails & Dreams

Δεκαπέντε από τα δημοφιλέστερα και all time classic cocktails με τις καλύτερες ετικέτες ποτών για την Παρασκευή τους και ακολουθώντας της αυθεντικές συνταγές συμπληρώνουν τον κατάλογο στο biscotto community. Mojito, Daiquiri, Paloma, Margarita, Bramble Gin, Gin Basil, Mai Tai, Zombie, Moscow Mule, Scotch Julep αλλά και το Signature cocktail Emily με δροσερές νότες αγγουριού είναι μερικές από τις προτάσεις που προτείνουμε να δοκιμάσετε. Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε το ποτό σας με μικρά πιάτα που έχουν δημιουργηθεί για να κάνετε νόστιμο Drink Pairing.

Το biscotto community δημιουργεί τη δική του drinking culture και εσείς έχετε έναν ακόμη λόγο να συνδυάσετε τη βόλτα στο Mediterranean Cosmos με τις απολαυστικές προτάσεις του.

Δείτε περισσότερα

biscotto community
Mediterranean Cosmos
T: 2310253878

Facebook: biscotto community
Instagram: biscotto_community