Ένα από τα πιο διάσημα αμερικανικά εδέσματα και ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως, το fried chicken ξεκίνησε από τον αμερικάνικο Νότο και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε όλο τον πλανήτη. Στην Ευρώπη, γνωρίζουμε κυρίως το κλασικό κοτόπουλο σνίτσελ και το κοτόπουλο Κιέβου.

Πλέον, μπορείς να βρεις νόστιμο τηγανιτό κοτόπουλο σε street food στέκια, κοτοπουλάδικα και εστιατόρια. Εμείς, πρόσφατα ανακαλύψαμε ένα new entry κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, το οποίο μας έκανε πολύ καλή εντύπωση και ειδικεύεται αποκλειστικά στο fried chicken.

Το Big Barn βρίσκεται σε έναν από τους πιο ωραίους δρόμους της πόλης, στην Αλ. Σβώλου. Είναι ένα μικρό street food στέκι με λίγα τραπεζάκια έξω αλλά νόστιμο fried chicken…μέσα! Άνοιξε το καλοκαίρι του 2022 και ήδη έχει αλλάξει τον τρόπο που τρώμε το τηγανιτό κοτόπουλο.

Στο μενού θα βρεις λαχταριστά chicken wings, ζουμερά chicken nuggets, crispy chicken burger και corn dog, που είναι στην ουσία παναρισμένο λουκάνικο.

Οι άνθρωποι του Big Barn κάνουν καλή δουλειά και θα το αντιλειφθείς κι εσύ μόλις το επισκεφθείς. Μπορεί ό,τι δοκιμάζεις να είναι τηγανιτό αλλά καταλαβαίνεις την καλή ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών. Σκοπός του είναι να αλλάξει την έννοια του street food πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν. Ντόπια κοτόπουλα που μαρινάρονται έως και 12 ώρες, χειροποίητες sauces και καλή σχέση ποιότητας – τιμής είναι οι βασικοί λόγοι που αξίζει να δοκιμάσεις fried chicken στο Big Barn.

Για να νοστιμίσεις ακόμα περισσότερο την fried επιλογή σου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές sauces. Την Big Barn mayo, την honey glazed (γλυκόξινη), την korean glazed (καυτερή) και την truffle mayo που είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει σε sauce. Δοκίμασε επίσης, την χειροποίητη Coleslaw και την Crispo Chichen Ceasar’s.

Μπορείς να κάνεις εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σου μέσω e-food, wolt και box.

Big Barn Deep Fried Chicken | Πολυμέσα

Facebook: Big Barn Deep Fried Chicken
Instagram: bigbarnthessaloniki

Περιοχή
Αλεξάνδρου Σβώλου 40, Κέντρο
Τ. 2311829678

Ωράριο
Δευτέρα με Κυριακή 13.00-00.00