🇬🇷 Ιταλία–Αργεντινή μέσω Λεωφόρου Νίκης γίνεται; Εννοείται. Οι αδερφοί Ταρνίκα και ο chef Σάκης Παπαδάκης εμπνεύστηκαν ένα εστιατόριο που θα συνδυάζει τις δύο δημοφιλείς κουζίνες με ακαταμάχητα πιάτα τόσο στα ζυμαρικά, όσο και στα κρεατικά. Ειδικεύονται στις κοπές του μοσχαρίσιου κρέατος με ωριμαντήριο που υπάρχει εντός του εστιατορίου. Οι λάτρεις των burgers θα πρέπει να δοκιμάσουν τις προτάσεις με το μπιφτέκι 350 γρ. ενώ γενικά, είναι κοινό μυστικό, ότι το The Backroom σερβίρει μερικές από τις μεγαλύτερες μερίδες στη Θεσσαλονίκη. Και μια τελευταία, αλλά πολύ σημαντική πληροφορία: δοκιμάστε οπωσδήποτε επιδόρπιο. Τα γλυκά είναι ημέρας, χειροποίητα και φτιαγμένα με μεράκι και πάντα με την ποιότητα για οδηγό, όπως και συνολικά στα εδέσματα του καταλόγου. Στο The Backroom ζείτε μια εμπειρία σύγχρονης κουζίνας με αισθητική.

🇬🇧 Can we get to Italy and Argentina via Leoforos Nikis street? Definitely possible! Tarnikas brothers and the chef Sakis Papadakis designed a restaurant that combines both cuisines and created irresistible meat and pasta dishes. Specialized in meat cuts, they have their own meat aging cabinet. Burgers lovers will be surprised by their 350 gr. burger whilst it’s a common secret that “The Backroom” has the most generous portions in Thessaloniki. All their sweets are of excellent quality, homemade and prepared daily with love and passion, as all the dishes they propose. “The Backroom” is not just a restaurant; it’s a modern cuisine experience in a stylish environment.

ID: THE BACKROOM

ARGENTINIAN & ITALIAN CUISINE
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΝΙΚΗΣ 55, ΚΕΝΤΡΟ | 55, LEOFOROS NIKIS str.,
CITY CENTER
T: (+30) 231 025 7781
ANOIXTA | OPEN: 10:00–00:00
FACEBOOK: THE BACKROOM THESSALONIKI
INSTAGRAM: BACKROOM_SKG
SITE: www.backroomskg.gr