Από το 1970, ήδη μισός αιώνας, τα Ζαχαροπλαστεία ΝΑΟΥΜ εξελίσσουν τη ζαχαροπλαστική τους διατηρώντας έναν συνδυασμό κλασσικών προτάσεων και νέων ιδεών. Από τα κουλουράκια, τα πτι-φουρ και τα υπόλοιπα βουτήματα μέχρι τις τούρτες 3D για τις ξεχωριστές στιγμές μικρών και μεγάλων, συναντάμε μια ποικιλία γλυκών «πειρασμών» φτιαγμένων με φροντίδα στην πρώτη ύλη και άρτια τεχνική στην εκτέλεση.

Οι περίφημες σοκολατόπιτες των Ζαχαροπλαστείων ΝΑΟΥΜ

Ξεχωρίζουν οι σοκολατόπιτες σε διάφορες γεύσεις πραγματικής σοκολάτας, που αξίζει να δοκιμάσετε. Σε ατομική ή οικογενειακή συσκευασία, είναι ένα εξαιρετικό κέρασμα αλλά και επιδόρπιο με αγαπημένους συνδαιτημόνες. Δε λείπουν, φυσικά, τα διάφορα είδη σε πάστες, μιλφέιγ, εκμέκ, προφιτερόλ, τιραμισού, σιροπιαστά, τάρτες, φωλιές σιροπιαστών με πραλίνες ή άλλη γέμιση, cake και τούρτες αλλά και σοκολατάκια και κάθε είδους κεράσματα. Δεν ξεχνάμε και την ποικιλία σε γεύσεις παγωτού για μικρούς και μεγάλους. Μάλιστα, όλες αυτές οι προτάσεις μπορούν να έρθουν και στην πόρτα σας, όπως θα δείτε στα παρακάτω links.

Τα Ζαχαροπλαστεία ΝΑΟΥΜ αναλαμβάνουν επίσης το catering εκδηλώσεων, όπως είναι τα γενέθλια, οι γάμοι, οι βαπτίσεις για να αφήσουν στους καλεσμένους τις πιο γλυκές εντυπώσεις.

 

ΙD: ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΝΑΟΥΜ

PATISSERIE

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 74
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 122
T: 2310223533

 

ΤAKE AWAY | DELIVERY
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 08:00-22:30

Εξυπηρετεί και μέσω efood και Wolt
Δείτε το μενού στο efood

Facebook: Ζαχαροπλαστεία Ναούμ