Ο όρος «Ξηροί Καρποί – Ζαχαρώδη» έχει μία γλυκιά νοσταλγία με εικόνες από προθήκες με ξηρούς καρπούς, καραμέλες, ζαχαρωτά, γλυκά του κουταλιού και άρωμα φρεσκοκομμένου ελληνικού καφέ και βοτάνων. Στο «Τέλειον» αυτή η αύρα συναντά τις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις με αποτέλεσμα να έχουμε στη διάθεσή μας μια διευρυμένη γκάμα των προϊόντων.

Η ποιότητα στο επίκεντρο

Από το 1986, μια ομάδα ανθρώπων με πάθος και δημιουργικότητα δημιούργησε ένα κατάστημα που είχε στο επίκεντρο πάντα την ποιότητα. Το 1991 έδειξε πως οι ξηροί καρποί δεν είναι απλά ένα προϊόν για να στοιβάζεται σε σακιά αλλά η θρεπτική του αξία και οι διάφορες γεύσεις του άξιζαν μία καλύτερη τοποθέτηση σε διαφορετικά δοχεία και σε προθήκες φωτισμένες, όπως αρμόζει στους πρωταγωνιστές. Επιπλέον πλαισιώθηκαν και από άλλα προϊόντα ενώ οι καλαίσθητοι χώροι είναι ένα ακόμη γνώρισμα των καταστημάτων «Τέλειον».

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διευρύνεται

Έτσι, 35 χρόνια μετά, στα τρία, πλέον, καταστήματα «Τέλειον» εκτός από τους ξηρούς καρπούς μας περιμένουν προτάσεις που συνοδεύουν τις καθημερινές στιγμές μας. Γλυκίσματα, σοκολάτες, υπερτροφές, καραμέλες και ζαχαρωτά, snacks και crackers, μπάρες δημητριακών, γλυκά του κουταλιού, βότανα και μπαχαρικά, αποξηραμένα φρούτα, μέλι, ταχίνι, φυστικοβούτυρο, πραλίνες, προϊόντα για όλες τις διατροφικές ανάγκες και συνήθειες με την ομάδα του «Τέλειον» να είναι παραγωγός στους ξηρούς καρπούς και σε άλλα προϊόντα που θα συναντήσετε στα καταστήματα ενώ και η επιλογή των υπόλοιπων προϊόντων γίνεται με κοινό παρανομαστή την ποιότητα. Μόνο έτσι χτίζεται η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του «Τέλειον» και ο χρόνος το έχει αποδείξει.

Εκτός από τα καταστήματα και τη φυσική παρουσία των ανθρώπων που θα σας εξυπηρετήσουν, η ιστοσελίδα του «Τέλειον» είναι και e-shop για όσους επιθυμείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας και να έρθουν στην πόρτα σας.

ΙD: ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΝ

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ, SUPERFOODS, ΖΑΧΑΡΩΤΑ

 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Κωνσταντινουπόλεως 6, Θεσσαλονίκη

T: 2310856166

– Εθν. Αντιστάσεως 58, Καλαμαριά (Βότση)

T: 2314022857

– Κομνηνών 6, Πανόραμα

Τ: 2310347305

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 08:00–23:00

Facebook:  Τέλειον

Website / e-shop: teleion1986.gr