Ένας γλυκός και ακαταμάχητος κόσμος, μας περιμένει στο κέντρο της πόλης. Το Sugar Puppy είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση για μικρούς και μεγάλους. Ο γεμάτος χρώματα χώρος και οι προθήκες γεμάτες ζαχαρωτά μας καλωσορίζουν στην πιο γλυκιά περιήγηση. Άλλωστε εδώ συναντάμε, τη μεγαλύτερη έκθεση ζαχαρωτών στη Β. Ελλάδα, η οποία ξεπερνάει τις 100 προθήκες διαφορετικών επιλογών.

Μία ακόμη λιχουδιά που χαρακτηρίζει το Sugar Puppy είναι το εντυπωσιακό Chimney Roll. Η ουγγρική συνταγή της αφράτης ζύμης σε σχήμα «καμινάδας» που συνοδεύεται από διάφορες πραλίνες και toppings που μπορείτε να συνδυάσετε, όπως σας κάνει κέφι.

 

Το ίδιο ισχύει και για τις βάφλες που φτιάχνονται με τη βέλγικη συνταγή, που είναι και η κορυφαία για αυτό το είδος ζύμης. Φανταστείτε, επίσης, να συμπληρώνει τις επιλογές σας ένα παγωτό gelato, που παρασκευάζεται με τη γνήσια ιταλική τεχνική. Επίσης μας προτείνει αφράτα pancakes και κρέπες επίσης με πραλίνες, φρούτα και γλυκά toppings.

Μενού και για αθλητές

Το Sugar Puppy φροντίζει και για όσους γυμνάζονται. Ναι, σωστά διαβάσατε. Το μενού NRG που προτείνει για αθλητές, περιλαμβάνει ζύμες και ροφήματα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και έτσι, όλοι μπορούν να απολαύσουν κάτι από τον γλυκό κόσμο του. Είναι σημαντικό ότι και στον καφέ έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα ενώ και αντίστοιχη ποικιλία πλούσια σε πρωτεΐνη είναι στη διάθεσή μας.

Αυτός, λοιπόν, είναι ο γλυκός κόσμος του Sugar Puppy και προτείνουμε να ζήσετε από κοντά τη γευστική του εμπειρία.

ΙD: SUGAR PUPPY

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΩΤΩΝ-CHIMNEY ROLLS-ΒΑΦΛΕΣ-ΠΑΓΩΤΟ-CAFE
ΓΡ. ΠΑΛΑΜΑ 9, ΚΕΝΤΡΟ
Τ: 231 028 2640

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ 15:00-01:00

Facebook: Sugar Puppy
Instagram: sugarpuppy_gr
Website: sugarpuppy.gr