Από το 1984 το ψητοπωλείο Μαρανής προσφέρει στον κόσμο της Θεσσαλονίκης ποιοτικά κρεατικά και μέχρι σήμερα ο στόχος των ανθρώπων του παραμένει ένας. Η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση και όχι για ένα απρόσωπο μαγαζί. Υπάρχει η επαφή με τον κόσμο, τους γνωρίζουν και χτίζουν σταθερές σχέσεις.

Στον Μαρανή θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά, όπως σουβλάκι, μπιφτέκι, λουκάνικο, σουτζουκάκι, αυτό, όμως, που τους καθιέρωσε είναι τα ποιοτικά και ξακουστά κοτόπουλα σούβλας, τα οποία ευωδιάζουν όλη τη γειτονιά. Δεν γίνεται να περάσετε από μπροστά του και να μην μπείτε να δοκιμάσετε! Επιπλέον, προσφέρουν και 2 με 3 μαγειρευτά πιάτα, που αλλάζουν καθημερινά και για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε και τηλεφωνικά.

Η ποιότητα σε ό,τι προσφέρουν είναι εγγυημένη και αυτός είναι και ο λόγος που τόσο χρόνια έχουν σταθερό πελατολόγιο που τους εμπιστεύεται. Τα κρέατα είναι ελληνικά από επιλεγμένες φάρμες και όλα τα υλικά από την Ελληνική γη, ολόφρεσκα και αγνά.

ID: ΜΑΡΑΝΗΣ GRILL

RESTAURANT
ΖΑΛΟΚΏΣΤΑ 3, ΠΕΖΌΔΡΟΜΟΣ Λ. ΣΤΡΑΤΟΎ
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 081 2425

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΉ 13:00–23:30 (Με τις παρούσες συνθήκες το delivery εξυπηρετεί μέχρι τις 21:00)
Τηλέφωνο: 2310812425

Facebook: Μαρανής GRILL