Η Καντίνα της Αννούλας, μια ιδέα που δημιουργήθηκε από τον Τάσο και την Αννούλα Κυριακίδη, ξεκίνησε τη λειτουργία της περίπου στα τέλη του 2008 στην οδό Πλαστήρα στην Αρετσού και αργότερα, τον Ιανουάριο του 2009, εγκαταστάθηκε απέναντι από την είσοδο του Στρατοπέδου Νταλίπη. Εκεί παρέμεινε μέχρι τον Μάρτιο του 2015.

Από τον Μάρτη του 2015 έως και τον Μάρτη του 2016 έμεινε κλειστή, μέχρι που άνοιξε ως κατάστημα στην ίδια οδό, Κωνσταντίνου Καραμανλή 40Α, χωρίς να χάσει το πνεύμα του φαγητού του δρόμου και τους πιστούς φίλους της που θα κάνουν οπωσδήποτε μια στάση σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Με μεράκι, γνώσεις πάνω στο φρέσκο και ποιοτικό κρέας, αλλά και εμμονή στην τάξη και την καθαριότητα, προσφέρουν χρόνια τώρα ένα από τα πιο νόστιμα street food της πόλης. Η Η Καντίνα της Αννούλας έγινε γνωστή για τη θεϊκή πανσέτα της, αλλά τώρα, ο κόσμος της Θεσσαλονίκης την προτιμάει και για τα απολαυστικά burgers της.

Crispy BBQ burger, με μουσταρδομαγιονέζα, crispy onions, ντομάτα, σως bbq, potato chips και μαρούλι, Special burger, με σως γιαουρτιού, ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι, μπέικον, κεφαλοτύρι και βούτυρο τούφας, Chilli burger, με πατέ πιπεριάς, λάχανο, κρεμμύδι, μπέικον και καπνιστό ταλαγάνι, αλλά και το burger με φιλέτο κοτόπουλο είναι κάποιες από τις επιλογές του καταλόγου που αγαπήσαμε. Το μπιφτέκι τους είναι 100% μοσχαρίσιο και υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε και μεγαλύτερο μέγεθος από το προσφερόμενο.

Τον κατάλογο συμπληρώνουν τα ορεκτικά, οι σαλάτες και τα εκλεκτά κρέατά τους στη σχάρα, τα οποία μπορείτε να τα πάρετε είτε τεμάχιο είτε σε sandwich.

Χωρίς να υπερβάλουμε, θα πούμε ότι η Καντίνα της Αννούλας είναι ίσως η πιο νόστιμη στάση της Ανατολικής Θεσσαλονίκης για όλους.

ID: Η ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ

FAST FOOD RESTAURANT
ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ 40Α, ΚΑΛΑΜΑΡΙΆ
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 044 5184

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΔΕΥΤΈΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΉ 12:00–00:00
Τηλέφωνο: 2310445184

Facebook: Η Καντίνα της Αννούλας