Με την τρίτη γενιά ιδιοκτητών να βρίσκεται στο τιμόνι της επιχείρησης, το Αρτοζαχαροπλαστείο «Τζίνος» στην Τούμπα λειτουργεί από το 2017. Η ιστορία του ξεκινάει από τη Μικρασιάτισσα γιαγιά, η οποία αποφάσισε να κάνει επάγγελμα τη μεγάλη της αγάπη, τη ζαχαροπλαστική. Το μεγάλο αυτό πάθος και μεράκι της για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, το μεταλαμπάδευσε και στις επόμενες γενιές, οι οποίες τροφοδοτούν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης του σήμερα με τα αγαπημένα τους γλυκά. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, η γεύση όμως και η ποιότητα παραμένει σταθερά, μέσα από την απλότητά της θριαμβευτική.

Στο Αρτοζαχαροπλαστείο «Τζίνος» θα βρείτε έναν κατάλογο προϊόντων που δεν είναι απλά αυθεντικά, αλλά και υγιεινά και ζωντανά με γεύση. Συγκεκριμένα, προσφέρουν μεγάλη γκάμα γλυκών όπως παραδοσιακά σιροπιαστά, κεράσματα, κουλουράκια, σοκολατάκια, τάρτες, αφράτα τσουρέκια και οι επιλογές δεν τελειώνουν.

Δοκιμάστε τα φημισμένα τρίγωνα τ. Πανοράματος, με βελούδινη κρέμα παραγωγής τους, το θεϊκό προφιτερόλ και το φημισμένο μιφλέιγ, που ετοιμάζεται την ώρα της εκάστοτε παραγγελίας! Ακόμα, είναι δίπλα σας για κάθε ξεχωριστή σας περίσταση, με τα πιο νόστιμα εποχιακά γλυκά. Όλα αυτά τα καλούδια μπορούν να έρθουν σπίτι σας κατόπιν συνεννόησης.

Στον χώρο τους, επίσης, θα βρείτε και φρέσκο ψωμί, που το φτιάχνουν αποκλειστικά γι’ αυτούς γνωστοί φούρνοι της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, τους επιλέγουμε και για τον πρώτο καφέ της ημέρας, από χαρμάνι ανώτερης ποιότητας. Και για τους αναγνώστες του biscotto προσφέρουν έκπτωση 10% για αγορές άνω των 15 ευρώ για τις επόμενες 15 ημέρες!

Η φήμη του εν λόγω ζαχαροπλαστείου δεν περιορίζεται μόνο στα στενά όρια του νομού Θεσσαλονίκης, αλλά επεκτείνεται και σε πολλούς ακόμα νομούς εντός Ελλάδος, καθώς προμηθεύουν με τα προϊόντα τους διάφορα ζαχαροπλαστεία!

Οι παραδοσιακές συνταγές συνδυάζονται με τις σύγχρονες γεύσεις και δεδομένα, δημιουργώντας ξεχωριστά και πρωτοπόρα γλυκίσματα, που υπόσχονται να αναστατώσουν όλες τις αισθήσεις σας. Μια δοκιμή θα σας ΕΘΙΣΕΙ!

ID: ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΖΙΝΟΣ

PASTRY SHOP
ΒΙΖΎΗΣ 12, ΤΟΎΜΠΑ
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 309 1675

ΤAKE AWAY: ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 07:30–22:00, ΣΆΒΒΑΤΟ 08:00-22:00, ΚΥΡΙΑΚΉ 09:00-22:00 (Με τις παρούσες συνθήκες το ωράριο ενδέχεται να έχει διαφοροποιηθεί)
Τηλέφωνο: 2313091675

Facebook: Αρτοζαχαροπλαστείο «Τζίνος»
Instagram: tzinos.pastry