Ο στόχος τους από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους ήταν ένας και παραμένει αναλλοίωτος μέχρι και σήμερα: Να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι, στις πιο προσιτές τιμές, ώστε κανένας να μην στερείται της απόλαυσης. Η οικογενειακή εταιρεία χειροποίητων πιτών από τη Φλώρινα «Αλλοτινά», με ιστορία από το 1974, μάς μεταφέρει πίσω στον χρόνο, τότε που οι αυθεντικές γεύσεις και τα αγνά υλικά σε οδηγούσαν στην επιτυχία. Υπολογίζοντας τις περιβαλλοντικές αξίες, συνεισφέρουν σε έναν καλύτερο κόσμο με πρακτικές zero-food waste!

Το εργαστήριο της εταιρίας έχει έδρα την Φλώρινα και αρχικά εξυπηρετούσε μόνο το κατάστημα εκεί, σταδιακά, όμως, άρχισε να εξελίσσεται και να επεκτείνεται. Πλέον, εξυπηρετεί πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και πόλεις του εξωτερικού. Από το 2015 λειτουργεί το παράρτημα της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, με το κοινό της πόλης να τους αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή. Το εν λόγω κατάστημα εξυπηρετεί τόσο χονδρική όσο και λιανική και όλα τα προϊόντα είναι κατεψυγμένα.

Συγκεκριμένα, διαθέτουν τα εξής προϊόντα: 25 κωδικούς κατεψυγμένων πιτών σε τρία μεγέθη, στριφτά, κουρού, κρεπάκια, πίτσες, κροκέτες, γλυκά και χειροποίητο φύλλο, για να βάλετε εσείς τα υλικά που επιθυμείτε. Φυσικά, θα βρείτε ποικιλία σε vegan προϊόντα! 

Παραδοσιακός χαρακτήρας, χειροποίητες δημιουργίες, ολόφρεσκα και αγνά υλικά με άρωμα Ελλάδας, προσωπική σύνδεση με τον πελάτη. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Φλωρινιώτικης εταιρείας «Αλλοτινά» που μας κάνουν να την προτιμάμε και να τη στηρίζουμε σε κάθε της βήμα.

ID: ΑΛΛΟΤΙΝΆ

FOOD & BEVERARAGE
ΜΆΡΚΟΥ ΜΠΌΤΣΑΡΗ 98
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 094 8500

ΤAKE AWAY: ΔΕΥΤΈΡΑ, ΤΕΤΆΡΤΗ & ΣΆΒΒΑΤΟ 10:00–15:00, ΤΡΊΤΗ, ΠΈΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 10:00-15:00 & 17:00-20:00 ΚΥΡΙΑΚΉ ΚΛΕΙΣΤΆ
Τηλέφωνο: 2310948500

Facebook: Αλλοτινά
Instagram: allotinaa