Ο Νίκος Μουρατίδης στέγασε την αισθητική, την εμπειρία, το γούστο και το ταλέντο του στο  κομμωτήριό του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που το ονόμασε Becutee. Ένας μοντέρνος, καλαίσθητος χώρος με minimal διακόσμηση, προσεγμένος και άνετος θα σας προσφέρει την περιποίηση που σας αξίζει.

Μέσα από την πολυετή και τη συνεχή απασχόληση του Νίκου Μουρατίδη με τη μόδα, τις φωτογραφίσεις με μοντέλα από Ελλάδα και εξωτερικό, τα fashion shows και τα editorial διαφόρων οίκων δημιούργησε μια έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα και μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι ειδικεύεται σε τάσεις που είναι νούμερο ένα αυτήν τη στιγμή στο εξωτερικό, όπως είναι το balayage, τα babylights, χτενίσματα απλά αλλά και νυφικά, που επιλέγουν οι επώνυμες, τοποθέτηση extensions και πολλά ακόμα. Είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις πάντα με βάση το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Φυσικά, σαν ένας πολύ απαιτητικός επαγγελματίας, δε θα μπορούσε παρά να επιλέξει να τον συνοδεύουν στο κομμωτήριο, αλλά και στις εξωτερικές του υποχρεώσεις σαν fashion hair stylist τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά. Μάλιστα, πολλά από αυτά μπορείτε να τα αγοράσετε και εσείς, για επαγγελματικό και άψογο αποτέλεσμα και στο σπίτι.

Στόχος τους είναι να φεύγετε από τον χώρο τους ανανεωμένοι, με το ιδανικό look για εσάς, όπως ακριβώς το είχατε ονειρευθεί! Και το καταφέρνουν.

Περιποίηση με ασφάλεια

Το Becutee by Nikos Mouratidis προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων μέσα στο κομμωτήριο και απαγορεύεται ο συνοδός, εκτός και αν υπάρχει ανάγκη. Επίσης, αποστειρώνονται όλα τα εργαλεία και οι επιφάνειες μετά από κάθε πελάτη. Τέλος, υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό για να απολυμαίνετε τα χέρια σας.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγίας Σοφίας 43

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Παρασκευή 10:30-20:00
Σάββατο 09:30-16:00

Social Media
Facebook | Instagram