Ζούμε ανάμεσα σε ήρωες
Στην πραγματικότητα είμαστε όλοι ήρωες. Μένουμε ασφαλείς μακριά απ’τους παππούδες μας για να τους προστατεύσουμε. Δουλεύουμε με αυταπάρνηση στα νοσοκομεία. Προμηθεύουμε με τα απαραίτητα τους συνανθρώπους μας στα Super Markets. Φροντίζουμε για την ασφάλεια των συμπολιτών μας! Κάποιος έπρεπε να σκεφτεί μια δομή ανταμοιβής όλων αυτών των ηρώων!

Μια εφαρμογή, η οποία με τη βοήθεια των επιχειρήσεων, που δηλώνουν το παρών στη μεγαλύτερη κρίση της γενιάς μας, ανταμείβει όλους αυτούς τους ήρωες λέγοντάς τους ένα μεγάλο ¨Ευχαριστούμε¨.

Έτσι και δημιουργήθηκε το BeAHero app!

Click please: https://beahero.app/

Ευχαριστούμε που μένετε ασφαλείς & δεν εξαπλώνεται ο ιός, ώστε να αντέξει το σύστημα υγείας!
Ευχαριστούμε που μας προμηθεύετε με τρόφιμα και τα απαραίτητα!
Ευχαριστούμε που με κίνδυνο της ζωής σας κάνετε ότι μπορείτε για την υγεία μας & την
ασφάλειά μας!

Ευχαριστούμε που είστε ήρωες!
Για κάθε ώρα που μένουμε σπίτι, κερδίζουμε πόντους και συμμετέχουμε σε δώρα & κληρώσεις μεγάλων εταιρειών που θέλουν να στηρίξουν τους ήρωες συμπολίτες μας. Όμως υπάρχουν και οι Σουπερ ήρωες: Νοσηλευτές & Γιατροί (*συμμετέχει όλο το προσωπικό των νοσοκομείων), υπάλληλοι Super Markets, Σώματα ασφαλείας & Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτοί έχουν απλά τις διπλάσιες πιθανότητες να κερδίσουν ανταμοιβές και δώρα, χωρίς το geolocation feature της εφαρμογής που μετατρέπει το ¨μένουμε ασφαλείς¨ σε ανταμοιβές!
Ελπίζουμε όλοι να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια.

Όλοι οι ήρωες: επιχειρήσεις, πολίτες, αλλά και το ίδιο το κράτος! Όσοι περισσότεροι τόσο πιο πολύ θα ανταμειφθούν! Καθώς υπάρχουν μεγάλες εταιρείες που περιμένουν τα downloads για να βάλουν δώρα, όσο περισσότεροι κατεβάσουν την εφαρμογή, τόσο μεγαλύτερες εταιρείες θα βάλουν μεγαλύτερα δώρα!

BeAHERO λοιπόν και Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου!Γίνε η Super Επιχείρηση που θα παρέχει δώρα στους ήρωες!
Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να καλείτε συναδέλφους να την κατεβάσουν και
να κερδίσετε περισσότερους πόντους!

 

Για συσκευές iOS & Android κάνε click εδώ