Το ιδιαίτερο σημείο όπου βρίσκεται το Μπαζαγιάζι, μέσα στη στοά της νέας αγοράς αλλά και η διακόσμησή του μας μεταφέρουν σε παλαιότερες εποχές, ενώ το όλο σκηνικό θυμίζει παλιά ουζερί  της Πόλης. Το όνομα του σημαίνει «μπάζει αγιάζι» και όσο σπάνια και αν είναι η λέξη τόσο σπάνια είναι και η κουζίνα που συναντάς και τα πιάτα που γεμίζουν το τραπέζι, με αναφορές στην πολίτικη παράδοση.

Με σεβασμό στις φρέσκες πρώτες ύλες

Ο τρόπος που μαγειρεύουν τα θαλασσινά είναι μαγικός ενώ τα συνηθισμένα όπως  πατάτες τηγανητές και πράσινες σαλάτες, είναι σπιτικά και υπέροχα. Το μέρος δεν ενδείκνυται για γρήγορο φαγητό. Πρόκειται για στέκι της πόλης, με υπέροχη, ρετρό ατμόσφαιρα που σε προσκαλεί να κάτσεις, να απολαύσεις το περιβάλλον, να διασκεδάσεις.

Αγαπημένο της παρέας

Οι παρέες δείχνουν την προτίμησή τους στο Μπαζαγιάζι και το πιστοποιητικό διάκρισης από το Tripadvisor επιβεβαιώνει την αγάπη του κόσμου. Εδώ απολαμβάνεις το φαγητό αλλά και την παρέα, αφού ο χώρος είναι τόσο ατμοσφαιρικός που δεν θέλεις να φύγεις. Θαλασσινά, όστρακα όλων των ειδών, φρέσκα ψάρια αλλά και κρεατικά, από κεφτέδες μέχρι αρνίσια παϊδάκια.

 

Ανοιχτά: 12:00 – 23:30

Περιοχή: Κέντρο
Β. Ηρακλείου 35 (εντός Στοάς)