Με την κυκλοφορία της πολυσυζητημένης ταινίας Barbie, το έντονο ροζ έχει εισχωρήσει παντού, ακόμη και στο δημοφιλές εστιατόριο, το οποίο δημιούργησε το “barbie burger”.

Πριν λίγες μέρες το Burger King Brazil μοιράστηκε μια φωτογραφία του νέου του γεύματος Barbie μέσω twitter. Στη φωτογραφία απεικονίζεται το λογότυπο της barbie σε ένα ροζ και μπλέ κουτί, το οποιο διαθέτει πατάτες, σόδα και μιλκσέικ με ένα ντόνατ σε ροζ γλάσο. Το burger ωστόσο παρουσιάζεται με μία σος χρώματος ροζ που έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στους χρήστες. «Τι διάολο είναι αυτή η ροζ σάλτσα wtf», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Αισθάνομαι ήδη τους πόνους στο στομάχι», είπε ένας άλλος χρήστης.

Το Burger King Brazil δημοσίευσε επίσης ένα TikTok με τη ροζ σάλτσα να περιχύνεται στο μπιφτέκι. Εκτός από τη ροζ σάλτσα, οι άνθρωποι στη Βραζιλία που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το γεύμα Barbie δεν εντυπωσιάστηκαν. «Γεια σας, είμαι από τη Βραζιλία, και το αγόρασα σήμερα με μερικούς φίλους στο εμπορικό κέντρο για μεσημεριανό. Το μπιφτέκι είναι μικρότερο από το μπιφτέκι των παιδιών, δεν μπορούσα να δω ούτε τη ροζ σάλτσα, η σόδα και οι πατάτες ήταν καλές όπως πάντα (το μικρότερο μέγεθος όμως), το ντόνατ + σέικ ήταν κανονικό», έγραφε ένας χρήστης στο tweeter.

H δημοσίευση ωστόσο στο twitter, παρά τα αρνητικά σχόλια, φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρων των χρηστών, που λογικά ήταν ο αρχικός στόχος, αφού συγκέντρωσε σχεδόν 6 εκατομμύρια προβολές.

https://www.delish.com/food-news/a44536063/barbie-burger-king/

Πηγή: cibum.gr