Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την COSMOTE TV σας προσκαλεί σε μια σπέσιαλ avant premiere: δείτε πρώτοι τα δύο πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης ιταλικής σειράς Η υπέροχη φίλη μου / My Brilliant Friend του Σαβέριο Κοστάντσο, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Ολύμπιον.

Μια σχέση ζωής που νικά το χρόνο. Δύο φίλες που μεγαλώνουν μαζί στην Ιταλία του ’50 και μας αφηγούνται την ιστορία τους χρόνια μετά… Η υπέροχη φίλη μου είναι η τηλεοπτική μεταφορά της best selling «τετραλογίας της Νάπολης» της ιταλίδας συγγραφέα Έλενα Φερράντε. Με φόντο τις φτωχογειτονιές της Νάπολης, το έργο ξετυλίγει την ιστορία της Έλενα και της Λίλα, ξεκινώντας από την παιδική τους ηλικία τη δεκαετία του ’50 και συνεχίζοντας για αρκετές δεκαετίες μετά. Τα δυο κορίτσια γίνονται έφηβες και έπειτα γυναίκες, οι ζωές τους αλλάζουν και εξελίσσονται, αλλά η φιλία τους παραμένει σημείο αναφοράς που συγκινεί και συναρπάζει.

Η σειρά Η υπέροχη φίλη μου, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας και ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, κάνει επίσημη πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Πέμπτη 22/11 στις 22:00 (COSMOTE CINEMA 4HD). Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22:00 και αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμη on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

 

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην avant premiere στο Ολύμπιον είναι ελεύθερη με προσκλήσεις που διανέμονται μέσω διαγωνισμών.