Το αρχοντικό Βογιάρου είναι ένας παραδοσιακός ξενώνας στα Τζουμέρκα Ιώαννινων στο χωριό Καλαρρυτες που παρέχει υψηλού επιπέδου φιλοξενίας στους επισκέπτες προσφέροντας Lux δωμάτια και σουίτες. Το προτιμούν επισκέπτες που θέλουν διαμονή και ξενοδοχεία στα γύρω χωριά όπως Συρράκο, Πράμαντα ακόμα και αυτοί που έχουν προορισμό τα Ζαγοροχώρια.
Το αρχοντικό Βογιάρου είναι ένα αρχοντικό του 1873 που αναπαλαιώθηκε, επεκτάθηκε και σήμερα μετατράπηκε σε παραδοσιακό ξενώνα.
Η εξαιρετική του θέση, το υπέροχο περιβάλλον και η άριστη φιλοξενία γίνονται ο απόλυτος συνδυασμός απολαυστικών και αξέχαστων διακοπών.
Ιδανικό για όλες τις εποχές αφού κάθε εποχή έχει το δικό της χρώμα και ιδιαιτερότητα.Τα Τζουμέρκα Ιώαννινων και το χωριό Καλαρρύτες είναι ένας προορισμός που θα σας μείνει για πάντα αξέχαστος.
Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλον το χρόνο όπως και το εστιατόριο που προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις και ηπειρώτικες πίτες.Όλα τα δωμάτια του ξενώνα είναι χτισμένα εξωτερικά και εσωτερικά με πέτρα συνδυάζοντας έτσι αρμονικά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Τζουμέρκων με την μοντέρνα διακόσμηση και την πολυτέλεια.
Τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί και διακοσμηθεί με το σκεπτικό ότι ο επισκέπτης θα αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο του μέσα σε αυτά, ιδιαίτερα τον χειμώνα.
Διαθέτει 4 δίκλινα, 5 τρίκλινα με τζάκι και 1 τετράκλινη σουίτα με τζάκι, όλα με θέρμανση και μπάνιο. Υπάρχει καθιστικό με τζάκι και TV και χωριστή αίθουσα εστιατορίου.