Καλόγουστα διακοσμημένο, φιλικό και ευγενικό προσωπικό και σε κεντρικό σημείο της πόλης. Το Artisanail στην Μπότσαρη δεν ξεχωρίζει μόνο για αυτά τα χαρακτηριστικά του, αλλά και για τις άψογες υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες που το εμπιστεύονται. Και αν εμπιστευτείτε και εσείς την περιποίησή σας στα χέρια τους, είμαστε σίγουροι πως θα γίνεται σταθεροί θαμώνες.

 

Αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς

Αποστολή της έμπειρης ομάδας του Artisanail είναι να κερδίζουν καθημερινά την εμπιστοσύνη σας με την παροχή υπηρεσιών αισθητικής υψηλής ποιότητας, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι της υγιεινής. Αναλαμβάνουν τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, βλέπουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και μαζί καταλήγετε στην καλύτερη δυνατή λύση.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι οι εξής:

  • Μανικιούρ
  • Πεντικιούρ
  • Φρύδια
  • Φυσική ενίσχυση βλεφαρίδων με τη μέθοδο «lash lift»
  • Αποτριχώσεις

Την περιποίησή μας πέρα από ένα καταρτισμένο προσωπικό θέλουμε να την εμπιστευόμαστε και στα σωστά προϊόντα. Έτσι, λοιπόν, στον χώρο τους θα βρείτε προς πώληση άριστης ποιότητας προϊόντα για το σώμα και τα άκρα, για άψογα αποτελέσματα και στο σπίτι.

Εξαιρετικός, καλαίσθητος και πολύ καθαρός χώρος. Ένα ινστιτούτο αισθητικής που θα το ξεχωρίσετε από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Θωρακιζόμαστε απέναντι στον κορωνοϊό

Το Artisanail προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή και απέναντι στον Covid19. Έτσι, πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, ο πελάτης θα πρέπει να προσέρχεται με τη μάσκα του, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτησή του.

Στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση, ενώ δεν επιτρέπονται συνοδοί και μικρά παιδιά. Φυσικά, μάσκα και γάντια φορούν και οι υπάλληλοι. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Μάρκου Μπότσαρη 18

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 09:00-15:00