Το Artisan Hair & Beauty Studio είναι ένα πλήρες σαλόνι ομορφιάς, που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει άριστα εκπαιδευμένους στιλίστες, που δεσμεύονται να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον.

Η έμπειρη ομάδα ειδικών του Artisan Hair & Beauty Studio προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, που εξασφαλίζει την παροχή των πιο πρόσφατων και αναδυόμενων τάσεων στον χώρο της ομορφιάς. Κάθε μέλος της ομάδας του συμμετέχει σε ένα αυστηρό, διαρκές πρόγραμμα εκπαίδευσης, για τη συνεχή βελτίωση των γνώσεων και των τεχνικών δεξιοτήτων του.

Στο Artisan Hair & Beauty Studio η ικανοποίηση των στιλιστικών επιλογών σας αποτελεί την υψηλότερη αποστολή του, έτσι ώστε να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας για τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε επίσκεψη. Απόδειξη οι πιστοί πελάτες του που το επισκέπτονται από κάθε γωνιά της πόλης.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν

Το σαλόνι ομορφιάς του Artisan Hair & Beauty Studio προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία λίστα από τις υπηρεσίες του:

 • Κουρέματα
 • Color Analysis
 • Βαφές – Μόνιμες, Ημιμόνιμες, Πράσινες, Υποαλλεργικές
 • Τεχνικές Βαφών – Balayage, Baby Highlights, California, Painting, Classic Highlights, Διαφάνειες
 • Χτενίσματα – Βραδινά, Νυφικά
 • Extension – Τρέσες – Tubes
 • Περμανάντ – Αποσγούρωση
 • Αγωγές μαλλιών – Επανόρθωσης, Λείανσης, Brazilian NanoKeratin, Θερμική, με Υπέρυθρες
 • Botox μαλλιών
 • Μανικιούρ – Πεντικιούρ
 • Ονυχοπλαστική – Design
 • Περιποίηση φρυδιών
 • Μακιγιάζ – Βραδινό, Νυφικό
 • Βλεφαρίδες-Nouveau Lashes

Πρωτοπόροι στην εφαρμογή επιμήκυνσης βλεφαρίδων στη Θεσσαλονίκη – μιας και ήταν οι πρώτοι που έφεραν στην πόλη τη συγκεκριμένη τεχνική – προσφέρουν όλες τις τεχνικές, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών αναλόγως των εξειδικευμένων αναγκών κάθε πελάτη. Οι τεχνικές που προσφέρουν είναι οι βλεφαρίδες Express, SVS,One by One, 3D, καθώς, επίσης, μπορούν να μεταμορφώσουν τις φυσικές βλεφαρίδες με την τεχνική Lash Lift, δίνοντας σχήμα, χρώμα, ανόρθωση με μεγάλη διάρκεια (LVL).

Επιπλέον, εξειδικεύονται σε όλες τις τεχνικές επιμήκυνσης μαλλιών και συνεργάζονται με την εταιρεία Seamless1, όσον αφορά την επιμήκυνση μαλλιών με extension tapes. H τεχνική που εφαρμόζεται δεν επιβαρύνει τα φυσικά σας μαλλιά και είναι από 100% φυσική τρίχα. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, έχει μεγάλη διάρκεια, και χαρίζει στα μαλλιά σας μήκος και πυκνότητα.

Η θεραπεία της κερατίνης που χρησιμοποιούν είναι βαθιάς λείανσης και ισιώματος που περιέχει φυσικές πρωτεΐνες κερατίνης, οι οποίες αναδομούν, αποκαθιστούν και τρέφουν τα μαλλιά χάρη στο πλούσιο περιεχόμενο φυσικών συστατικών.

Επαγγελματικά και επώνυμα προϊόντα

Το κομμωτήριο Artisan Hair and Beauty Studio διαθέτει επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς, από τα πιο δημοφιλή brands: Schwarzkopf Professional, BC, Igora, Kyana, Marina Italy, Idola, Nouveau, Estrosa Italy, Cosmetica Fanatica Italy. Όλα αυτά τα προϊόντα, μάλιστα, μπορείτε να τα αγοράσετε και για το σπίτι σας, για να πετυχαίνετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εμείς αφηνόμαστε στα έμπειρα χέρια τους και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Μία δοκιμή, όμως, θα σας κάνει να καταλάβετε όλα αυτά για τα οποία μιλάμε παραπάνω.

Μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό

Η λειτουργία του Artisan Hair & Beauty Studio προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης με την reception. Θα πρέπει να τηρείτε αυστηρά τα καθορισμένα ραντεβού, γιατί σε περίπτωση καθυστέρησης δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν, όποτε θα ορίζεται καινούργιο ραντεβού.

Θα μπορούν να εξυπηρετήσουν μόνο την υπηρεσία που συμφωνήσατε και δεν θα υπάρχει δυνατότητα για επιπλέον υπηρεσίες. Κατά την είσοδό σας θα πρέπει να φέρετε μαζί σας υποχρεωτικά μάσκα, τα γάντια είναι προαιρετικά. Στον χώρο τους θα υπάρχουν αντισηπτικά προς χρήση όλων και θα απολυμαίνονται όλες οι θέσεις εργασίας για κάθε πελάτη και όλα τα εργαλεία. Η απόσταση ανά πελάτη θα είναι στα 2 μέτρα. Δεν θα υπάρχουν περιοδικά και δεν επιτρέπονται τρόφιμα και ποτά.

Τα προσωπικά σας αντικείμενα θα τα έχετε μαζί σας. Επιτρέπεται μόνο η τσάντα σας με τα απαραίτητα. Αντικείμενα, όπως το κινητό τηλέφωνο θα παραμένει στην τσάντα σας. Τέλος, δεν επιτρέπονται οι συνοδοί. Η παρουσία συνοδού επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που το ραντεβού είναι για παιδί και η υπηρεσία δεν μπορεί να γίνει χωρίς επίβλεψη.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Παλαιών Πατρών Γερμανού 24

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 10:00-16:00
Κυριακή: Κλειστά