“Μπορώ να σε ερωτευτώ από το άρωμα σου”. “Θυμάμαι ακόμα το άρωμά σου”. Αυτές οι δύο φράσεις είναι τόσο αληθινές και όλοι έχουμε νιώσει έτσι κάποια στιγμή. Αυτό γιατί το άρωμα μας είναι κάτι που συμπληρώνει το χαρακτήρα μας, και επειδή η όσφρηση είναι η ισχυρότερη αίσθηση που συνδέεται άμεσα με τη μνήμη. Το τέλειο άρωμα θα αφήσει το στίγμα του και το θυμάσαι για πάντα.

Σε αναζήτηση του τέλειου αρώματος, λοιπόν, αυτού που θα μας κάνει αφήσουμε το στίγμα μας, επισκεφθήκαμε τα Αρώματα Ζωής. Μετά την επιτυχημένη πορεία του καταστήματος στον πεζόδρομο Καλαμαριάς (Κομνηνών 67), ένα δεύτερο κατάστημα Αρώματα Ζωής άνοιξε στην περιοχή Ιπποκράτειο Κωνσταντινουπόλεως 28 με Παρασκευοπούλου και το τρίτο στην Παπαναστασιου 149. Το πιο πρόσφατο μέλος της… οικογένειας που μεγαλώνει συνέχεια, είναι το τέταρτο κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Δημητρίου Γούναρη 41.

Εκεί βρεθήκαμε και αφεθήκαμε στη μέθη των υπέροχων μυρωδιών αλλά και στην εμπειρία και τη γνώση του προσωπικού. Εδώ η επιλογή του αρώματος γίνεται ατομική υπόθεση, καθώς μπορείς να συμβουλευτείς τους ειδικούς ώστε αυτό που θα διαλέξεις να έχει προσωπικότητα, να ταιριάζει στην περίσταση που θέλεις, αλλά και να αποτελέσει το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Διάσημα αρώματα, έλαια, αλλά και προϊόντα περιποίησης δημιουργούνται εξατομικευμένα για εσάς, ώστε να νιώθετε ξεχωριστοί. Όλα αυτά σε έναν ευχάριστο χώρο που μεταδίδει θετική ενέργεια και ευεξία. Επιλέξετε το αγαπημένο σας άρωμα και δημιουργήσετε την δική σας προσωπική σειρά περιποίησης!

Λατρέψαμε τις νέες καλοκαιρινές προτάσεις από την ατελείωτη λίστα αρωμάτων. Πάρτε… μυρωδιά.
Γυναικεια:
1.SIGNIORINA MISTIRIOSA SALVADORE FERRAGAMO.
2:SIGNIORINA EAU DE PARFUME
3:SIGNIORINA ELEGANZA
4:NINA -NINA RICCI
5:ÉCLAT D APRÈS LANVIN
6:L’EXTASE NINA RICCI
Αντρικά :
1:MR BURBERRY MEN
2:AMOUAGE INTERLUDE MAN

Νιώσαμε την επιδερμίδα μας πιο απαλή από ποτέ με το ευεργετικό Body Butter με γάλα γαϊδούρας και Olive Oil στο οποίο μπορούμε να προσθέσουμε το άρωμα της επιλογής σας

Επισκευθείτε ένα από τα τρία καταστήματα για να τα δοκιμάσετε και να σας προτείνουν ό,τι ακριβώς σας ταιριάζει.

Every Day Happy Day: Κάθε μέρα στα 2 αρώματα ένα ακόμη δωρεάν (της επιλογής σας).

Εάν είστε επαγγεματίες, μπορείτε να διερευνήσετε τη δυντατότητα επένδυσης στα Αρώματα Ζωής με τη μέθοδο του Franchise.
Υπεύθυνος Franchise
Τάσος Τσελούδης
Τ: 6949400380
Μ: [email protected]