Το «Απόψε Κάνεις Μπαμ» είναι ένα παιχνίδι, ένα πινγκ πονγκ με ερωτήσεις και απαντήσεις, εύκολες και δύσκολες. Ο Κωστής φιλοξενεί  πρόσωπα από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του σινεμά…. γενικώς, πρόσωπα που έχουν κάτι ωραίο να πουν.

Απόψε Κάνεις Μπαμ: Ένα ανατρεπτικό βραδινό talk show, για να γνωρίσουμε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα πρόσωπα που ξεχωρίζουμε κι αγαπάμε. Η κουβέντα μεταξύ φίλων, είναι σαν το καγκουρό, χοροπηδάει από το ένα θέμα στο άλλο. Με μπόλικο χιούμορ, απίθανες ιστορίες και πολλή μουσική, το Απόψε Κάνεις Μπαμ, είναι σαν ένα κυριακάτικο ραντεβού με τους αγαπημένους μας.

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Σταμάτης Κραουνάκης,  «το Μπαμ αυτοπροσώπως», όπως ο ίδιος δηλώνει, μας αφηγείται άγνωστες ιστορίες πίσω από πολυαγαπημένους δίσκους και τραγούδια. Η Τζώρτζια, η τραγουδίστρια των «Μπλε», αποκαλύπτει πως οι φίλοι της την φωνάζουν «γυναίκα- νταλίκα» και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στην Πάρο. Η Πένυ Μπαλτατζή περνάει με άριστα όλες τις δοκιμασίες του «Μπαμ» και μας βάζει σε μια ατμόσφαιρα πάρτι- ρετρό.

Πρεμιέρα: Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 23.00, ΕΡΤ3