Ο Cool-ης είναι το πιο λαμπερό παιδί των Βαλκανίων, απόγονος της Αίγλης, του Ηλίου και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που νόμιζε ότι μπορεί να φωτίσει τον κόσμο. Η υπέρμετρη λάμψη του τον ακολουθεί σαν κατάρα από το μαιευτήριο και του κάνει τον βίο αβίωτο, σέρνοντάς τον αδιάκοπα στα βρωμερά λασπόνερα της λοιδορίας και της περιθωριοποίησης της ελληνικής επαρχίας.

Η Απίστευτη Ιστορία του Cool-η είναι μια σουρεάλ αυτοβιογραφία με θέμα την διαφορετικότητα. Μέσα από την αφήγηση της ζωής του θεατρικού υποκειμένου παρουσιάζεται χιουμοριστικά, έμμεσα και κατά βάση εξωπραγματικά η αδυναμία της κοινωνίας να δεχτεί ό,τι δεν ακολουθεί την νόρμα. Δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κωμικό παραμύθι για ενήλικες που σχολιάζει τα κλισέ με τον λιγότερο προβλέψιμο τρόπο.
Ένα αρμόνιο, δύο ηθοποιοί και ελάχιστα φροντιστηριακά αντικείμενα θα σας ταξιδέψουν στον απίστευτο κόσμο ενός ανθρώπου που στοχοποιήθηκε επειδή το σύμπαν του χάρισε μια λαμπερή φύση που η κοινωνία δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Γιατί ο κόσμος, κυρίες και κύριοι, είναι κακός!

Μια παραγωγή της θεατρικής ομάδας Corny Lads

Κείμενο: Κυριάκος Βλάχος

Παίζουν: Κυριάκος Βλάχος, Κορνηλία Προκοπίου

Επιμέλεια αφίσας: Μάκης Κούντριας

 

info
Στο Καφεθέατρο Ελληνικό, Πέμπτες 22, 29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου στις 21:30
Τηλ.κρατήσεων: 2310 237 016
Είσοδος: 3 ευρώ

Παραστάσεις