Η κομψότητα είναι εμφανής με το που θα περάσετε την είσοδό του. Ένα σαλόνι με modern classic ύφος, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Vanoro, που παραπέμπει σε λονδρέζικο lounge, όπου η ανοιχτή κουζίνα είναι σε άμεση επικοινωνία με τον χώρο και σερβίρει όλες τις ώρες επιλογές από τη μεσογειακή γαστρονομική παράδοση με μια διεθνή ματιά. Πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο αλλά και snacks καλύπτουν γευστικά κάθε στιγμή ενώ συνοδεύονται άψογα από επιλεγμένες ετικέτες κρασιού και cocktails εμπνευσμένα από την ατμόσφαιρα και τα υλικά κάθε εποχής.

Με ιδιαίτερη προσοχή είναι επιλεγμένα και τα υλικά που αφορούν το μενού. Οι chefs του Anza Lounge Bar & Restaurant στηρίζουν τους ντόπιους αγρότες και καλλιεργητές αλλά και τα προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών, ώστε να συνθέσουν τις γαστρονομικές τους προτάσεις βασιζόμενοι στις παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα και να μας οδηγήσουν σε μία σύγχρονη γευστική εμπειρία.

Είτε, λοιπόν, ξεκινήσετε με breakfast ή brunch και απολαύσετε τον ποιοτικό καφέ του Anza Lounge Bar & Restaurant είτε το επιλέξετε για lunch break, μια επαγγελματική συνάντηση αλλά και για ένα ποτό ή δείπνο μετά τη δουλειά, η επιλογή σας θα είναι ιδανική. Άλλωστε το συγκεκριμένο bar – restaurant δημιουργήθηκε για να μπορεί να φιλοξενήσει τους δραστήριους και ανήσυχους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης.

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Δωδεκανήσου 6, Κέντρο

Τηλέφωνο
2310533832

Facebook: Anza Lounge Bar & Restaurant

Instagram: anza_lounge_bar_restaurant

Website: anzabarandrestaurant.com